Lämna tobak bakom och lär dig att leva hälsosamare


Även om många rökare skulle vilja sluta, går de inte igenom sina planer. Använd de tips du har läst här för att sluta röka idag och se aldrig tillbaka. Gör ditt åtagande att sluta bra!

För att öka sannolikheten för att du lyckas sluta röka, försök att sammanställa en lista på papper om de positiva och negativa konsekvenserna av att sluta. När du skriver något ner kan det fungera för att justera din sinnesstämning. Det här kan hjälpa dig att fokusera din avslutande ansträngning tydligare, samt att identifiera eventuella svagheter i din plan.

TIPS! När du väl bestämt dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp. Det finns mycket styrka och trygghet i en grupp likasinnade människor som alla driver mot samma mål och hanterar samma utmaningar.

Om du vill ha slut på att röka, bör du överväga att prova hypnos. Många har slutat genom att gå till en licensierad hypnotisör, och det kan också fungera för dig. Hypnotisten kommer att inducera en djup trance, och sedan upprepa positiva affirmationer som kommer att inlämna sig i ditt sinne. När du vaknar kan cigaretter inte vara så tilltalande, vilket betyder att du är ett steg närmare att sluta.

När du bestämmer dig för att sluta röka en gång för alla, gör en lista fylld med användbara tips och sluta strategier. Detta kan vara ditt bästa verktyg för framgång, om det används till din fördel. Vad som fungerar för någon annan kanske inte fungerar för dig. Du måste göra vad som fungerar för dig. Det är meningen med att göra en personlig lista.

För att förbättra din hälsa och förhindra att du tänker på cigaretter, börja en träningsplan eller registrera dig för ett gym. Träning är också en bra stressavlastare. När du inte har utövat ett tag börjar du med enkla promenader och bygga därifrån. Tala om till en läkare innan du börjar någon form av träningspass.

TIPS! Om du känner att du behöver röka en cigarett, försök först försäkra dig med att göra det. Försök att berätta för dig själv att du kan få en rök efter att du har gått eller efter att ha druckit ett stort glas vatten.

Tala med en läkare om du försöker sluta röka men kommer över svårigheter. Receptbelagda läkemedel kan vara biljetten för att hjälpa dig. Din läkare kommer också att hålla dig i kontakt med stödgrupper och andra resurser du kan använda.

Berätta för dina släktingar att du slutar, så att de kan ge stöd. Gör dem medvetna om att deras stöd är viktigt, men att de inte borde vara dömande. Låt dem veta att i början av processen kommer du förmodligen inte att vara i bästa humör och att dina tankeprocesser kan vara avstängda. Att sluta röka är inte lätt, så du bör utnyttja stöd från dina nära och kära för att hjälpa dig genom processen.

Som en del av ditt försök att sluta röka, vill du diskutera det med din läkare. Din läkare kanske har vad du behöver sluta. Han kan också ordinera mediciner för att hjälpa till att behandla ångest och stress, ta itu med begär eller andra hälsoproblem som uppstår när du slutar.

TIPS! När du försöker sluta röka, borde du göra vänner och familj medvetna om din planerade förändringar. När du förmedlar människorna runt dig med denna information kan de göra saker för att hjälpa dig att hålla dig motiverad och behålla frestelsen.

När du slutar röka, börja med att byta varumärken. Välj ett nytt varumärke som du inte tycker om. Välj det nästaste varumärket du känner. Inte på något sätt bör du röka mer av din nya cigarett än vad du gjorde av den sista. Detta kommer att hjälpa dig i dina ansträngningar att sluta.

Sluta röka

Det viktigaste att göra när du vill sluta röka är att göra det första engagemanget för förändringen. Avsluta omedelbart kommer att ge bästa möjliga chans till optimal hälsa i framtiden. Sluta röka, och hämta aldrig någon cigarett igen. Medan den här metoden kan verka lite svår. Det har visat sig vara mycket effektivt, i långsiktiga fall.

För hela ditt liv, var optimistisk att veta att ditt liv blir mycket lyckligare och friskare utan att röka. Sätt informationen i akt och var nöjd med ditt beslut.Source link