Lämna tobak bakom och lär dig att leva hälsosamare


Motivation är nyckelfaktorn för att äntligen kunna kasta cigaretter från ditt liv. När du slutligen slutar kommer du att dra nytta på många sätt. Du skulle göra det bra för att tydligt förstå fördelarna som ska hända när du slutar röka, särskilt eftersom det tjänar som en förstärkning när tiderna är svåra. Det främjar inte bara allmän hälsa och hälsan hos dem runt dig och blir av med ett stort kostnadscenter i ditt liv, men det hjälper dig också att sänka risken för lungcancer. Fortsätt läsa för idéer som gör det lättare att sluta röka.

Försök att fördröja din nästa cigarett. Till exempel, kräva att du tar en lång promenad innan du ger in och har en rök. Om inget annat, häll dig ett stort iste och lova dig att sluta dricka det först. Ibland räcker det med att ta den här tiden att tänka på andra saker för att avvärja tankar om att du tar en puff. Om du, trots försening, fortfarande har en cigarett, kommer du åtminstone att ha tagit lite tid, vilket betyder att du kommer att röka mindre den dagen.

! Bryt ner fördelarna med att sluta röka genom att skapa en lista med specifika fördelar och nackdelar. Att skriva något ner kan förändra hela ditt mentala perspektiv.

Kom ihåg att sluta röka är en dag för dag. Snarare än att fokusera på att aldrig ha en cigarett någonsin igen, koncentrera dig bara på att inte lysa upp idag. En kortare tidslinje kan hjälpa till att göra saker mycket enklare på dig både fysiskt och mentalt. Du kan alltid ställa in mer långsiktiga mål när du känner dig bekväm med din engagemang för att sluta.

Gå in i träningsrutinen genom att gå med i ett gym och uppta din rökningstid med bra motion. Övning kan också fungera som en stressavlastare. Om du har ledt en stillasittande livsstil, börja långsamt, som att gå lugnt och gå varje par dagar och bygga upp därifrån. Kontrollera med din läkare innan du faktiskt börjar några omfattande träningsrutiner.

Om du inte tror att du kan sluta kall kalkon, kan du prova nikotinbytesprodukter, som tuggummi eller fläckar. Dessa produkter kan köpas i disken och ge din kropp nikotin medan du bryter vanan. De är väldigt hjälpsamma när det gäller att minska abstinenssymptomen.

TIPS! När du slutar röka är det ett dagligt tillfälle. Detta är en process som kan ta månader innan resultatet är uppenbart.

Se till att du är villig att hålla fast vid din plan att sluta röka. De flesta misslyckas eftersom de ger upp eller håller sig i en negativ tankeprocess. Du kan stärka din beslutsamhet genom att påminna dig själv ständigt av de många anledningarna som gör det viktigt för dig att sluta.

Persistens och motstånd är avgörande för att någon ska kunna sluta röka och förbli en icke-rökare för livet. Påminn dig om vad som motiverade dig att sluta i första hand, och du kan hjälpa till att få tillbaka lite av din styrka. Följ tipsen ovan för att hjälpa dig att sluta idag.

Posten Lämna Tobak Bakom och Lär dig Att Leva Hälsare Visst först på Nicotinelaboratory.buyecigeliquid.Source link