Lämna tobak bakom och lär dig att leva hälsosamare


Rökning är mycket ohälsosam och kommer att få negativa konsekvenser för både dig och de människor som finns omkring dig. Rökning leder till emfysem, lungcancer och hjärtattacker. Begagnad rök är också farlig. Av dessa skäl är det viktigt att du slutar omedelbart. Denna artikel visar dig några användbara råd som hjälper dig att sluta röka.

Skriv ut fördelarna med att sluta röka för att lägga till din motivation och eliminera cigaretter från din dagliga rutin. Bara genom att skapa listan förstärker du ditt humör. När du tänker på din lista kan den göra din motivation starkare och hålla fokus på fördelarna med att stanna rökfri.

Tips! du har fattat beslutet att rökning inte längre är för dig, leta efter en supportgrupp för hjälp. Att arbeta med andra människor som slutar eller som slutat röka kan hjälpa dig att hålla fokus på ditt yttersta mål.

Om du vill röka för att smälta din lösning, försök åtminstone att sätta av det så länge som möjligt. Gör dig själv göra en annan aktivitet först, bara ta en promenad runt huset eller dricka en kopp te. Du kanske finner att avleda din uppmärksamhet åt något annat som kommer att fördröja och slutligen övervinna den önskan att röka. Fördröjning kan bidra till att minska det belopp som du röker, vilket kan göra en betydande skillnad under året.

Siktmål

Skynda inte på att sluta. Ta det dag för dag. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen istället för resten av ditt liv. Kortsiktiga mål kan göra processen att sluta både mentalt och fysiskt lättare. När dina fysiska behov för nikotin minskar kan du ställa upp långsiktiga mål som matchar ditt engagemang och komfortnivå.

Tips! Gå med i ett gym eller skapa en träningsrutin, inte bara för att få fördelar relaterade till din hälsa, men för att hjälpa dig att hålla sig borta från cigaretter också. Dessutom ökar träningen stress och ångest.

Du kan börja träna så att du kan undvika viktökning när du slutar röka och att tänka på cigaretterna. Övning kommer också att hjälpa dig att lindra stress. Om du är ny att träna, ta det långsamt genom att bara gå varje dag. Tala med din läkare innan du börjar träna rutin.

Om du har svårt att sluta röka, tala med en läkare. Det finns receptbelagda läkemedel, inklusive vissa antidepressiva medel, som kan göra processen att sluta tolerera mer. Han kan också ge dig information om lokala supportgrupper, onlinematerial eller medicinsk personal som kan hjälpa dig genom det.

Sluta röka

] Se till att du får tillräckligt med sömn när du försöker sluta röka. Människor som går och lägger sig på en sen timme har ofta mer begär för en cigarett.

Be dina familjemedlemmar att komma ombord med ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att du utnyttjar sitt stöd, men berätta för dem att inte döma dig. Låt dem veta att i början av processen kommer du förmodligen inte att vara i bästa humör och att dina tankeprocesser kan vara avstängda. Det är inte enkelt att sluta röka, du borde alltid utveckla ett stödsystem.

Alla vet att rökning är farlig och extremt ohälsosam. Bland de sjukdomar som rökning kan ge är lungsjukdomar, hjärtsjukdomar och emfysem. Du är inte den enda personen som drabbats av din rökvanor; begagnad rök sätter de som finns runt dig i riskzonen för hälsorisker också. Sätt de råd du har hittat här i praktiken, och du kanske kan sparka den dåliga vanan för alltid.

Posten Lämna Tobak Bakom och Lär dig Att Leva Hälsare visade sig först på Ejuicedosage.buyecigeliquid.Source link