Lämna tobak bakom och lära dig att leva hälsosamare


Att sluta röka kräver viss allvarlig motivation. Att sluta röka ger en mängd fördelar. Några av dessa fördelar är utan tvekan värda ansträngningarna att sluta. Du kan förbättra din hälsa och se bättre ut genom att sluta röka. Du sparar också pengar, sänker din risk för rökning-relaterade sjukdomar. Du skyddar också din familj. Fortsätt läsa, för att dyka djupare in i bra information, för att hjälpa dig att sluta.

Gör en lista över fördelarna med att sluta och nackdelarna att besluta att sluta. Detta hjälper till att öka oddsen för att framgångsrikt och permanent sparka din rökning vana. När du skriver något ner kan det fungera för att justera din sinnesstämning. Du kan bli mer motiverad att stanna kvar på vägen, och därför kanske du kanske slutar vara mindre utmanad.

Gör själv en lista över orsakerna till och anledningarna till att inte sluta röka. Bara genom att skapa listan förstärker du ditt humör.

Du bör försöka lindra smärtan att sluta så mycket som möjligt. Försök aldrig att sluta med kall kalkon. Genom att göra detta är du nästan säker på att misslyckas. Nikotin är extremt beroendeframkallande, så använd en patch, terapi eller medicinering. Någon av dessa metoder kan göra din upplevelse lättare, vilket gör att du kan sluta bra.

Försök med nikotinbytesprodukter som erbjuds. Det viktigaste hindret för att sluta cigaretter är din kropps missbruk av narkotikaproblemet. Detta är det som orsakar de flesta begären. Du kan bli överväldigad av begär. Nikotin-ersättningssystem hjälper dig att hantera begäret. Olika forskningsstudier har visat att personer som använder nikotingummi, pastiller eller fläckar dubblerar sina odds för att framgångsrikt sparka vanan att röka. Det är viktigt att undvika att använda dessa om du fortfarande röker.

Undvik att dina utlösare slutar röka med mer framgång. Ett par exempel är som om du röker efter att du äter en måltid eller när du kör din bil. Du måste identifiera dessa triggers och ändra hur du svarar på dem så att du inte börjar börja röka automatiskt. Leta efter konstruktiva aktiviteter och distraheringar, för att uppta ditt sinne under dessa perioder.

Tips! Hitta en supportgrupp om du behöver ytterligare support efter att du slutat röka. Att prata med dina kamrater hjälper dig att hitta nya tekniker för att kämpa begär, ha emotionellt stöd och hitta nya icke-rökare.

Du ska inte försöka sluta röka ensam. Få hjälp av dina vänner och familj. Du kan också vara intresserad av att gå med i en supportgrupp. Ibland kan man prata med någon som upplever samma situationer som du är, kommer att hjälpa till att hålla dig igång.

Varje gång du når en milstolpe i din resa för att sluta röka, belöna dig själv. Till exempel, efter en vecka utan rökning, behandla dig själv med en film. När du når en månad utan att röka, gå till en speciell restaurang. Fortsätt skapa belöningar för att arbeta fram tills du glömmer att röka och är redo att flytta förbi den helt.

Du måste hålla fast vid det genom de svåraste stunderna för att bli framgångsrik när du slutar röka. Genom att tänka på de saker som ger dig mest motivation, får du en mycket bättre chans att inte sluta. Om du använder informationen från den här artikeln har du förbättrat dina chanser att döda denna vana en gång för alla.

Posten lämnar tobak bakom och lära sig att leva friskare uppträdde först på Goodecigs.buyecigeliquid.Source link