Lämna tobak bakom och lära dig att leva hälsosamare


Det kan vara slut på att vara svår att röka ibland. Varje gång uppmaningen slår, måste du stoppa allt och gå ut för att få en rök. För att bryta denna fula vana, fortsätt läsa! Denna artikel har massor av tips för att hjälpa dig att sluta röka.

Om traditionella metoder inte har fungerat, överväga hypnos. Många rökare har haft en bra framgång med hjälp av en licensierad hypnotisör. Under hypnos kommer hypnotisören att ge dig positiva bekräftelser medan du hypnotiseras. Tänk på det här alternativet eftersom det har fungerat för tusentals människor!

TIPS! Leta efter en supportgrupp som hjälper dig att sluta röka. De bästa grupperna har en blandning av nya quitters, och människor som har slutat ett tag.

Om du vill sluta röka för alltid, sluta tänka på för alltid. Det finns inget behov av att bo på att stanna för alltid; helt enkelt besluta att sluta röka för den dag du är i just nu. En kortare tidslinje kan göra din resa mer hanterbar, både fysiskt och mentalt. När dina fysiska behov för nikotin minskar kan du ställa upp långsiktiga mål som matchar ditt engagemang och komfortnivå.

Se till att du får tillräcklig sömn när du försöker sluta röka. För många individer leder uppe på sent på natten till ökade cigarettbehov. Du kan bli frestad att smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Att få åtta timmars vila varje natt hjälper till att hålla dig mentalt fokuserad, vilket innebär att du bättre kan styra de begärna.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka om du inte kan göra det själv. Olika mediciner, inklusive antidepressiva medel, kan göra det lättare att sluta. Din läkare kan förmodligen också styra dig mot andra resurser, som supportgrupper eller hotlines, som kan hjälpa dig att sluta för gott.

TIPS! Om du vill ha slut på att röka, bör du överväga att försöka hypnos. Många har slutat genom att gå till en licensierad hypnotisör, och det kan också fungera för dig.

Se till att du har en stark supportgrupp av vänner och familjemedlemmar när du bestämmer dig för att sluta röka. Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, inte deras dom. Låt dem veta att du kan vara skarp eller irriterad på grund av uttag, men det kommer att gå och det är inte din avsikt att vara som sådan. Att sluta röka är inte lätt, och stöd från de människor du älskar är viktigt under processen att sluta.

Nikotinutbyte

Nikotinersättningsprodukter är ett bra verktyg för att sluta röka. Återkallande från cigaretter kan lämna dig irriterad, deprimerad eller frustrerad. De konstanta begären kan överväldiga dig. Du kan hjälpa till med cravingsna med hjälp av nikotinersättningsterapi. Sådan behandling kan effektivt dubbla dina chanser att sluta. Undvik nikotinutbyten som pastiller eller tuggummi om du fortfarande röker.

Några bra sätt att komma i form, vara aktiv och distrahera dig från att röka är att delta i ett träningsprogram och anmäla dig till lokalt gym. Dessutom ökar träningen stress och ångest.

Innan du avslutar ett datum eller på annat sätt planerar din avslutande process måste du vara förpliktigad att lyckas. Genom att ha en positiv utsikt är du mer sannolikt att lyckas. Du kan förbli engagerad genom att tänka på orsakerna till att du vill sluta.

Tala med din läkare om att sluta röka. Din läkare kan ha ytterligare resurser eller metoder för att sluta röka som du inte visste existerade. Om din läkare anser att det är lämpligt kan de ordinera dig medicinering med att sluta.

När du förbinder dig att sluta röka, planera ut lämpliga belöningar för varje milstolpe du uppnår. Till exempel, om du går en hel vecka utan att röka, gå till en film. Kanske efter en månad kan du gå till en trevlig restaurang du har velat gå till. Fortsätt arbeta mot dessa mindre mål tills du finner att du kan gå utan att röka på obestämd tid.Source link