Lär dig att sluta röka börjar idag!


Nästan alla som röker inser att de borde sluta. Ingen röker på grund av de hälsofördelar det erbjuder; De fortsätter att röka eftersom det är svårt att sluta. En ex-rökare vet vad hårt arbete det är att sluta, medan en icke-rökare inte har någon aning. Läs vidare för deras råd och expertis.

Hitta metoden att sluta som är enklaste för dig. Försök aldrig att sluta med kall kalkon. Denna metod har bara en framgångsgrad på 5 procent. Nikotin är så beroendeframkallande att en metod som terapi, plåstret eller medicinen rekommenderas. Dessa hjälpmedel hjälper dig genom de första stadierna av tillbakadragande och gör din plan att sluta röka lättare.

TIPS! Skriv ner anledningar till varför du borde sluta för att öka chansen att du faktiskt slutar. Att skriva något på papper gör det mer kraftfullt och mer riktigt till ditt sinne.

Hypnos är ett effektivt verktyg att använda när du slutar röka. Många rökare har haft en bra framgång med hjälp av en licensierad hypnotisör. När du är hypnos kommer hypnotisören att fylla ditt sinne med positiva tankar om att sluta röka. Dessa bekräftelser kommer att vara i ditt undermedvetna, vilket kommer att hjälpa dig på väg att sluta röka.

Det finns en viss mängd viktökning som ofta är resultatet av att man slutar röka, och att äta frukt och grönsaker istället för sötsaker är ett sätt att hjälpa till att undvika detta. Människor kan gå upp i vikt när de slutar röka, så var uppmärksam på vad du lägger i munnen, vilket gör dessa veggie snacks till en bra idé. Tänk på att sluta kommer att göra dig hungrig, så du kan också foder dig något hälsosamt.

Prata med dina nära och kära för att få sitt stöd när du slutar röka. Det är viktigt att de förstår att du behöver deras odödliga stöd. Se till att du säger till dig att du kanske är lite cranky, särskilt under de första dagarna efter din sista cigarett. Det är inte enkelt att sluta röka, du borde alltid utveckla ett stödsystem.

Stay Motivated

Innan du börjar röka, är det viktigt att du är säker på att du kan vara motiverad och engagerad. Många människor kan inte sluta röka framgångsrikt eftersom de inte är tillräckligt engagerade eller inte närmar sig den rätta tankegången. Hjälp dig att vara motiverad genom att komma ihåg allt som orsakade att du vill sluta och skriva ner dem för att hålla dem på ditt sinne.

Be din läkare om hjälp att sluta röka. En läkare har tillgång till resurser som du inte gör. Om din läkare anser att det är lämpligt kan de ordinera dig medicinering med att sluta.

Det första steget i att sluta cigaretter är att fullfölja dig själv till strävan innan du räknar ut hur du ska göra Det. Den vanligaste orsaken till återfall är misslyckandet att fullfölja beslutet att sluta röka.

De som inte röker finner det omöjligt att föreställa sig varför rökare någonsin vill fortsätta. Personer som inte röker är också clueless om det hårda arbetet som krävs när du slutar. Det finns många rökare som har slutat och dessa individer har tagit sig tid att dela sin teknik inom den här artikeln. Använd deras råd och erfarenheter för att göra det möjligt för dig att röka.Source link