Lär dig att sluta röka börjar idag!


Det finns miljontals människor som önskar att de kunde sparka sin rökning beroende. Rökning är inte bra för människor, och det skadar bara lungorna om de utsätts för rök under längre perioder. Så läs igenom den här artikeln och se vad du kan göra för att verkligen bli av med din rökning vana för gott.

Om du absolut måste ha en cigarett, använder du stalling taktik. Ta en lång promenad eller titta på ett tv-program för att få ditt sinne av att röka. Ibland kan fördröjning av rökning hjälpa dig att motstå rökning. Om du, trots försening, fortfarande har en cigarett, kommer du åtminstone att ha tagit lite tid, vilket betyder att du kommer att röka mindre den dagen.

TIPS! Ta saker dag för dag. Överväldra dig inte själv genom att försöka fokusera på att sluta för alltid; bara sluta för idag.

Oavsett vad, du måste titta på din sluta en dag åt gången. Avsluta kan vara en lång process. Tänk på nutiden utan att fråga dig om framtiden. Ta varje dag som det kommer och koncentrera dig på att inte röka den dagen, vilket hjälper till att skapa en vana som hjälper dig på lång sikt.

En av de bästa sakerna du kan göra när du slutar röka är att leva dag-till-dag. Fokusera på att komma igenom bara en dag utan att röka. Du kommer att känna att du har uppnått mer genom att fira varje dag du inte röker. Du kan alltid öka dina mål och tidshorisont när du är redo.

Om du försöker sluta röka, se till att du har gott om vila. För många ökar cigarettbehov under sena nätter. Dessutom är det lätt att buka för frestelsen att röka när det är sent på natten och alla andra sover redan. Om du får en full natts sömn hjälper det att hålla fokus och undvika begär.

TIPS! Många rapporter tar sig under vikt under eller efter den tid som de slutar röka, så du kanske vill börja äta dessa frukter och grönsaker nu. Dessa hälsosamma mellanmål kan hjälpa dig att behålla en stabil vikt.

När du förbinder dig att sluta röka, planera ut lämpliga belöningar för varje milstolpe du uppnår. Till exempel, njut av en film med en speciell vän efter den första veckan har gått. En gång i månaden har gått, gå ut för en speciell måltid. Efter det fortsätter du att belöna dig en gång i taget tills rökning inte längre är i ditt sinne alls.

Berätta för dina nära och kära om du funderar på att sluta röka. De människor som bryr sig om dig kommer att påminna dig om ditt behov av att sluta. Det bästa sättet att sluta har ett utmärkt stödsystem på plats. Ett sådant system kan i hög grad öka dina chanser att lyckas.

Med någon tur tror du nu annorlunda på vad som är inblandat för att sluta röka permanent efter att ha läst ovanstående artikel. Miljontals människor har framgångsrikt gjort rökning till en vana av det förflutna. Du kan också! Inkorporera de tips du har lärt dig här i din plan för att sparka denna vana för gott.Source link