Lär dig att sluta röka med dessa tips


Du kommer inte att kunna sluta röka missbruk. Det finns så många anmärkningsvärda fördelar som kommer med rökstopp. En eller flera av dem kan vara tillräckligt för att uppmana dig när det blir tufft. Du kan förbättra hälsan hos dig och dina nära och kära, spara mycket pengar, minska dina chanser att få lungcancer och känna och se ung igen. Nedanstående förslag hjälper dig att hitta framgång i dina ansträngningar för att leda ett nikotinfritt liv!

Berätta för dig själv att du måste gå en promenad innan du kan röka, eller försök att dricka ett glas vatten före rökning. Även om du sänker sig till cigaretten i slutändan, kan fördröjningen fortfarande minska det totala antalet cigaretter du har på en dag.

Låt din familj och vänner komma in i hemligheten att du planerar att sluta röka. Genom att låta dem veta, ger du dem kraften att hjälpa dig att lyckas. Detta kan bara vara det extra tryck som du behöver för att hålla koll på din avslutningsplan.

TIPS! Försök att sluta röka genom att använda den metod som är enklast för dina behov. Du bör aldrig försöka bara sluta kall kalkon.

Gör en lista och specificera alla metoder du kan använda för att uppnå detta höga mål. Varje person uppnår sin egen väg. Det är mycket viktigt att du räknar ut de sätt som fungerar bra för dig. Att skapa din egen lista gör just det.

Försök ändra din kostvanor genom att äta mer grönsaker i frukt och grönsaker istället för söta snacks när du slutar röka. Detta kan hjälpa till att balansera ditt system och undvika onödig vikt vid denna avgörande tid.

Nikotinutbyte

TIPS! Om du önskar att röka smälter din lösning, försök åtminstone att sätta av det så länge som möjligt. Tvinga dig själv att göra någonting, om det går en promenad runt blocket eller helt enkelt dricker ett helt glas vatten, innan du får en cigarett.

Du kanske vill prova nikotinbyten. Återkallande från cigaretter kan ge dig irritation, depression och irritabilitet. De konstanta begären kan vara överväldigande. Nikotinutbytesbehandling kan hjälpa dig att hantera dessa känslor. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinsättningsprodukt och röker samtidigt, för att skydda dig för att undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

Tala med din läkare om du är seriös om att sluta röka. Din familjläkare kan komma att hänvisa till att du annars inte har tillgång till.

De flesta som försöker sluta misslyckas första och andra gången. När du bestämmer dig för att sluta röka, försök hålla dig till avhållsamhet så länge som möjligt. Om du misslyckas första gången måste du omedelbart ställa in ett nytt slutdatum. Håll bara sluta och gå längre varje gång, medan du lär dig vad som utlöste dig till att röka igen varje gång.

TIPS! Se till att du går om det ett steg i taget. Att ge upp tobaksvanan är en lång process.

Om du röker hemma, inne i ditt hus, när du har slutat. Tvätta och tvätta allt i ditt hus, schampo eller byt ut din matta, draperi och gardiner också. Detta kommer att göra ditt hem lukt rent och en rökig lukt kommer inte att hälsa dig när du kommer in i ditt hem.

Det är lätt att återfalla när du är i ögonblicket, men ett återfall kan förena och göra veckorna eller månaderna du har spenderat att inte röka värdelös. Kom ihåg att även en cigarett kan förvärra dina begär och få dig på fel väg.

Nu är det dags att sluta röka. Försök inte skapa ett datum för att sluta för framtiden, gör idag dagen! Avsluta idag kommer att hindra dig från att ta ett annat steg mot en försvagande eller dödlig sjukdom. Du kommer också att förhindra att din familj eller rumskamrater utsätts för begagnad rök, vilket gör det mer motiverat att sluta.

Starta en träningsrutin eller gå med i ett gym, inte bara för hälsofördelarna, utan för att hålla dig upptagen och borta från cigaretter. Det kan också vara en bra stressavlastare.

Istället för att tänka på att du måste "sluta", tänk på det som en present till dig själv. Tänk på hur det kommer att förändra ditt liv, och hur misslyckande att sluta kommer att påverka din hälsa på lång sikt. Detta kommer att hålla dig en bra anledning att sluta och gör sluta verkar omedelbart viktigt.

Många som slutar röka vill bära runt hårt godis eller tuggummi med dem av den anledningen. Elektroniska cigaretter ger också snabb lindring.

Sluta röka

TIPS! När ett begär kommer att äta när du slutat röka, räcker du efter grönsaker och frukt. Du kommer att minimera din viktökning när du gör det.

Använd sunt förnuft när du äter. Börja inte med en ny diet när du redan försöker sluta röka. Du borde istället följa ett balanserat sätt. Undersökningar visar att tobaksprodukter i munnen gör att grönsaker, grönsaker och mager mjölkprodukter kommer att lämna en dålig smak i munnen om du röker. Att äta dessa livsmedel kommer inte bara att öka din hälsa utan också hjälpa dig att sluta röka.

När du bestämt dig för att sluta röka är det viktigt att du löser dig för att hålla ut. De flesta som slutar röka för gott har gjort flera försök innan de slutligen lyckades. Om du har ett bakslag, ta reda på varför du återkom, och gör inte samma misstag igen.

Tänk på vad du kan möta när du slutar röka. Många som misslyckats sluta röka, gör det inom de första månaderna. Det kan vara extremt frestande att få en cigarett när du befinner dig stressad eller stressad. Se till att du förstår de olika saker som provocerar dina uppmaningar och frestelser.

TIPS! Försök inte sluta röka utan hjälp och stöd från andra. Informera din familj och vänner om din plan att sluta, och acceptera deras kärlek, uppmuntran och stöd när du bekämpar din kamp.

Om du vill lyckas sluta röka, måste du hålla fast vid din plan, även när det blir svårt. Om du är fullt medveten om alla motivationsfaktorer och bakomliggande drivsystem bakom ditt beslut, blir det lättare att fortsätta. Använd de tips du läser ovan till fullo, och du är säker på att äntligen sparka vanan, för bra den här gången.

Många människor är intresserade av Array, men är osäkra på hur man lär sig mer. Denna artikel har gett mycket information om. Nu är det dags att ta den kunskap du har fått och tillämpa den på ditt liv!Source link