Lär dig att sluta röka med dessa tips


Så många vet att de inte borde röka, men fortsätter att göra det trots denna kunskap. Rökningstoppning är mycket lättare sagt än genomförd. Men en person som är verkligen engagerad kommer i slutändan att lyckas.

Sluta röka

TIPS! Skriv ner anledningar till varför du borde sluta för att öka chanserna att du faktiskt slutar. Att lägga ner något på skrivbordet kan ändra hela ditt perspektiv.

Om du vill sluta röka, gör en lista över metoder som kommer att fungera för dig. Att ta tid att tänka och anpassa din lista utifrån din personlighet är en bra metod att sluta. Detta kan bidra till att skapa en personlig formel för att sluta röka. Det är viktigt att hitta vad dina bästa alternativ är. Att göra en lista hjälper till med den processen.

Kom ihåg att sluta röka är en dag för dag. Det finns inget behov av att bo på att stanna för alltid; helt enkelt lösa för att sluta röka för den dag du är i just nu. Att nå ditt mål en dag i taget är lättare att hantera mentalt och fysiskt. Du kan alltid ha fler mål som går bra in i framtiden så fort du blir bekväm med åtagandet att sluta.

Att komma i form hjälper dig att sparka habi, t ​​genom att distrahera dig från begär och återställa din hälsa. Du kan uppleva stor stressavlastning genom träning. Du bör börja långsamt om du inte har utövat någon tid. Att gå en kort promenad är ett bra exempel på en nybörjareövning. Tala med din läkare innan du börjar träna rutiner.

TIPS! Hitta metoden att sluta som är enklaste för dig. Försök inte sluta utan att ha en coping plan på plats.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka. Dessa dagar finns det många mediciner som kan hjälpa till att lätta din ansträngning för att sluta röka. De kan också erbjuda andra vägar av stöd eller behandling.

Om du inte tror att du kan sluta på en gång, använd nikotingummi eller nikotinplåster för att ersätta nikotin du får från cigaretter. Dessa terapier fungerar genom att komplettera din kropp med en liten mängd nikotin för att hjälpa till med abstinenssymptom medan du slutar.

Innan du avslutar ett datum eller på annat sätt planerar din avslutande process måste du vara förpliktigad att lyckas. Genom att ha en positiv utsikt är du mer sannolikt att lyckas. Du kan förbli engagerad genom att komma ihåg orsakerna till varför du ville sluta röka i början.

TIPS! När du har fattat beslutet att rökning inte längre är för dig, leta efter en supportgrupp för hjälp. Det finns mycket styrka och trygghet i en grupp likasinnade människor som alla driver mot samma mål och hanterar samma utmaningar.

Diskutera din önskan att sluta röka med din läkare. Din läkare kan ha slutat resurser som du kanske inte har i din besittning. Om din läkare känner att din situation kräver det kan han eller hon tycka att det är bäst att du tar receptbelagt läkemedel för att sluta.

Få hjälp av andra. Sök uppmuntran från vänner och familj – låt dem veta att du försöker sluta och låta dem hjälpa dig. Du kan också vara intresserad av att gå med i en supportgrupp. Att bara tala med andra människor som har gått igenom samma kamp ger dig extra incitament att förlora vanan.

Du borde nu förstå att sluta röka är möjligt om du sätter in ansträngningen. Nyckeln är att vara fast besluten och hålla fast vid alla planer du ställer upp för dig själv. Om du följer detta steg och använder de råd som delades i den här artikeln borde du snart leva ett rökfritt liv.Source link