Lär dig att sluta röka med dessa tips


Rökning är dålig för din hälsa och för vår familjs hälsa. Rökning orsakar många hälsoproblem, inklusive cancer, hjärtsjukdomar och emphysema. Second hand rök är också lika farlig. Detta är ytterligare en anledning till att det är nödvändigt att bryta vanan. Informationen nedan ska hjälpa dig att nå ditt mål och sluta egentligen.

Hypnos kan vara något du bör försöka om du vill sluta röka. Varje år använder tusentals människor av licensierade hypnotiska terapeuter för hjälp med sin rökning. Hypnotisten placerar dig i ett tillstånd där du är särskilt mottaglig för förslag och lägger in positiva idéer i ditt undermedvetna. När du kommer ut ur trance kan cigaretter vara mindre tilltalande, vilket betyder att du är så mycket närmare att sluta för gott.

TIPS! Om du känner att du behöver röka en cigarett, försök först försöka handling. Ta en lång promenad eller titta på ett tv-program för att få ditt sinne att röka.

Börja träna. Det kommer inte bara att hjälpa dig att komma i form, det kan hjälpa dig att hålla dig upptagen och undvika cigaretter. Träning är också en bra stressavlastare. Om du är ute av form och inte har utövat på ett tag kan du börja långsamt genom att bara gå en promenad varje morgon eller varannan dag. Du bör diskutera dina avsikter med din läkare innan du utövar någon träningsrutin.

10 minuter

När du har en rökning, försök försökstaktiken. Berätta för dig själv att du väntar ca 10 minuter och sedan bedöma hur du känner. Under den tiden, distrahera dig själv och chansen är, efter 10 minuter är upp, kommer begäret att vara borta. Om detta inte händer genast, fortsätt att upprepa denna teknik.

TIPS! När du försöker sluta röka, borde du göra vänner och familj medvetna om dina planerade förändringar. När du förmedlar människorna runt dig med den här informationen kan de göra saker som hjälper dig att hålla dig motiverad och behålla frestelsen.

Din primärvårdspersonal kan vara en stor resurs om du inte kan sluta röka själv. Det finns mediciner, som antidepressiva medel, vilket kommer att bidra till att sluta mycket lättare. Din läkare kan förmodligen också styra dig mot andra resurser, till exempel supportgrupper eller hotlines, som kan hjälpa dig att sluta bra.

Nå ut till dina vänner och familj för att få hjälp när du bestämmer dig för att sluta röka. Det är viktigt att du låter dem veta att du behöver sitt stöd och att du inte behöver dem att vara dömande. Låt dem veta att du förmodligen kommer att vara crabby i början. Att sluta röka är inte lätt, och stöd från de människor du älskar är viktigt under processen att sluta.

Om du tycker att det är för skrämmande att sluta röka kallkalkon, överväg att hjälpa processen med att försöka byta ut nikotinplåster eller tuggummi. Du kan köpa dessa produkter i disken. De tillåter dig att få din dagliga dos av nikotin och arbeta för att bli av med denna vana utan att drabbas av abstinenssymptom.

TIPS! När ett begär kommer att äta efter att du slutat röka, räcker du efter grönsaker och frukt. Detta kommer att hjälpa dig att kontrollera din vikt vid denna avgörande tid.

Rökning är inte hälsosam och kan vara mycket farlig. Bland de sjukdomar som rökning kan ge är lungsjukdomar, hjärtsjukdomar och emfysem. Det är också bevisat att den begagnade röken är farlig för dem omkring dig, och kan leda till sin sjukdom också. Om du följer de riktlinjer som du just har läst bör du ha en enklare tid att sparka din vana.Source link