Lär dig att sluta röka med dessa tips


Som rökare bör du veta att du ökar riskerna med att utveckla många sjukdomar, och du påverkar andras hälsa runt dig. Cancer, hjärtsjukdom, emfysem – det här är bara några av de många hälsoproblem som har knutits till rökning. Alla som tvingas inandas i cigarettdammar i form av begagnad rök kan också sättas i stor fara. Avsluta är därför nödvändigt. Läs vidare för några tips och tips som hjälper dig i din kamp för att ruta ut.

För att öka sannolikheten att du kommer att lyckas i din önskan om att sluta röka, försök att sammanställa en lista på papper om de positiva och negativa konsekvenserna av att sluta . Du kommer ihåg dessa skäl och tänka på dem varje gång du vill röka. Inte bara kan du hitta motivation för att fortsätta din resa på detta sätt, men din tur kan bli lättare eftersom du kan koncentrera mer.

TIPS! Hypnos är ett effektivt verktyg som du kan använda när du slutar röka. Många människor har slutat genom att gå till en licensierad hypnotisör, och det kan också fungera för dig.

När du äntligen valt att sluta röka, tänk på att gå med i en supportgrupp. Det kan vara fördelaktigt att prata med ex-rökare som har upplevt samma saker som du går igenom, och förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du går igenom. Du kan få stöd och vägledning från tidigare rökare som har lyckats sluta, liksom bra tips för att hantera processen. Kolla ditt tidning och lokalsjukhus för hjälpmedel.

Hypnos är värt att prova för dem som söker ett sätt att sluta röka. Många individer har slutat röka med hjälp av en licensierad hypnotisör. De kommer att placera dig i ett hypnotisk undermedvetet tillstånd som gör att de kan fylla ditt sinne med positivitet och motivation. Detta bidrar till att minska cigarettillverkningen.

Berätta för dina kära att du vill sluta röka. Om du låter de omkring dig veta om din avsikt att sluta, kommer de att kunna motivera dig och hålla dig borta från någon frestelse. Det här kan vara det extra tryck som hjälper dig att hålla dig på rätt väg mot din rökningstopp.

TIPS! Låt människorna omkring dig veta att du slutar nikotinvanan. När du delar den här informationen med dem som ligger närmast dig kan de hjälpa dig att fortsätta fokusera på att sluta.

Börja träna. Det kommer inte bara att hjälpa dig att komma i form, det kan hjälpa dig att hålla dig upptagen och undvika cigaretter. Dessutom kommer träning att hjälpa dig att sänka stressen. Du kan lindra in i en hälsosammare livsstil genom att börja ta en daglig promenad och arbeta dig upp mot ansträngande aktivitet. Innan du börjar något träningsprogram, bör du först kontakta din läkare.

Sena kvällar

Få mycket sömn varje natt om du slutar röka. Sena nätter kan ge mer tid att längta efter nästa cigarett för vissa individer. Sena nätter kan också vara frestande gånger att smyga en cigarett, speciellt om resten av ditt hus sover. Optimera din hälsa och minska dina begär genom att sova minst åtta timmar per natt.

Tips! Vila är viktigt när du slutar röka. För de flesta människor, uppehåller sig de sena på natten, de ökar cigarettbehovet.

Få hjälp av din familj och vänner att stödja dina ansträngningar för att sluta röka. Se också till att de vet att de inte är dömliga och är så optimistiska som möjligt för att förbättra chansen till framgång. De bör också veta att nikotinuttaget kan påverka ditt humör i början, vilket gör att du verkar oskaraktiskt korthärdad eller grumpig. Du behöver hjälp av andra under denna process.

Försök aldrig att sluta röka själv. Låt din familj och vänner veta att du har bestämt dig för att sluta, så att de kan stödja dig genom processen. Överväg att gå med i en supportgrupp. Bara prata med andra som är på samma resa som du kan ge dig mer inspiration och styrka att slutligen sluta.

Ange en rad mellanliggande mål som en del av ditt program för att sluta röka. När du uppnår varje mål, belöna dig själv. På en veckas jubileum kan du till exempel besöka en film. Om du kan sluta för en månad, kan du äta middag på den mest utsökta restaurangen i stan. Så småningom, när du röker är borttagen från ditt sinne, få en stor behandling.

Tips! Om du vill sluta röka, besök din läkare. En läkare har tillgång till resurser som du inte gör.

Rökning är extremt skadlig för din hälsa. Det finns olika hälsorisker, som lungcancer, hjärtattacker och emfysem. Begagnad rök är också mycket farlig och hotar alla runt dig när du röker. Det hoppas att de råd du har läst hjälper till att skapa en grund för att sluta.Source link