Lär dig att sluta röka med dessa tips


De flesta rökare vill sluta röka, men vet hur svårt det blir och fruktar att de inte har tillräcklig viljestyrka för att lyckas. Råd i den följande artikeln kan vara början på slutet för din missbruk av nikotin och tillåta dig att slutligen vara rökfri.

Sluta röka ett steg i taget. Att sluta röka är en uppgift som måste hanteras metodiskt. Låt dig inte oroa dig för vad som händer nästa vecka, nästa månad eller till och med nästa år. Idag är allt du borde oroa dig för, så se till att du inte röker just nu och din dag kommer börja börja lägga till för alltid.

Sluta röka

När du bestämmer dig för att sluta röka en gång för alla, gör en lista fylld med användbara tips och sluta strategier. Att skapa en lista baserad på dina behov och mål är en bra strategi för att hjälpa dig sluta röka. Varje person har ett unikt sätt att ta hand om saker och uppnå mål. Det är viktigt att förstå vad som fungerar för dig och dina behov. Det här är lätt att bestämma genom att skriva en egen lista.

En av de bästa sakerna du kan göra när du slutar röka är att leva dagligen. Istället för att tänka på att stanna för alltid, tänk på att ta det en dag i taget. Med en kortare tidsram blir det en enklare mental och fysisk uppgift. Du kan alltid öka dina mål och tidshorisont när du är redo.

Tips! Gör en lista och specificera alla metoder du ska använda för att uppnå detta höga mål. Att ta tid att anpassa din personliga lista är en utmärkt hjälp för att uppnå ditt mål.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta när alla andra strategier misslyckas. Det finns mediciner, som antidepressiva medel, vilket kommer att bidra till att sluta mycket lättare. En läkare kan också ge dig information om hotlines, supportgrupper och andra resurser som kan öka sannolikheten för framgång med att sluta.

Nikotinutbyte

Tänk på att använda nikotinersättningsalternativ när du slutar röka. Effekterna av nikotinuttag kan orsaka depression, humör och frustration. Dessutom kan cravings orsaka extremt obehag under dagen. Nikotinersättningsprodukter som tuggummi kan vara mycket effektiva när man hanterar begär. Att införliva nikotintum och plåster i en behandling kan fördubbla chanserna för framgång. Var försiktig om du inte använder dessa produkter medan du fortfarande röker.

Tips! För att sluta röka mer tolerabel, ta bara ett steg i taget. Gör dina mål mycket korta och uppnåeliga – en dag i taget.

Det är få saker som är hårdare än att sluta röka. Men hitta uppmuntran i det faktum att många har lyckats göra denna väldigt viktiga förändring. Allt som krävs är tålamod, tid och framför allt viljestyrka. Du kommer bäst att tjäna genom att få så mycket kunskap och hjälp som möjligt. Denna artikel erbjuder ett antal beprövade strategier för att hjälpa dig att bli en icke-rökare.Source link