Lär dig att sluta röka med dessa tips


Det är ingen hemlighet att rökning skadar din hälsa, men väljer att göra det ändå. Det är mycket lättare att säga att du kommer att sluta än att faktiskt göra det. Denna artikel är avsedd för bra.

Ta en lång promenad eller avsluta ett glas vatten. Om du slutar ge dig i alla fall kan fördröjningstiden bara innebära att du röker en mindre den dagen.

Varje ny dag är ett steg i processen att eliminera rökning från ditt liv. Att sluta är inte en binär sak; det utvecklas under en lång tid. Du ska inte förlora sömn över nästa vecka, månad eller till och med nästa år. Bara gå igenom det en dag i taget, bara bli av med rökning vana på kort sikt.

Tips! Se till att du kommer ihåg att sluta ett steg i taget. Det är en stor process att sluta röka.

Se till att du kommer ihåg att sluta en dag i taget. Avsluta är en lång process. Ta det en dag i taget och som varje dag blir till en annan, vilket kommer att hjälpa till att skapa en vana som hjälper dig på lång sikt.

Sluta röka

Låt din familj och vänner komma in på hemligheten som du planerar att sluta röka. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kan hjälpa dig att fortsätta fokusera på att sluta. Detta stöd och ansvar kan stärka din ansträngning för att sluta röka.

Om du vill sluta röka, måste du göra en lista över hur du ska gå om att sluta. Du kan och bör anpassa denna lista till ditt liv och dina vanor. Varje enskild person kommer att ha sina egna individuella triggers som behöver uppmärksamhet. Varje person gör saker på egen väg. Det är så viktigt att du hittar idéer som kommer att fungera bäst för dig, personligen. Det är meningen med att göra en personlig lista.

TIPS! Gör en lista och specificera alla metoder du ska använda för att uppnå detta höga mål. Se till att matcha din lista med din unika personlighet.

Det första steget i något program för att sluta röka är att göra ansträngningen innan du räknar ut hur du ska gå om att göra det. De flesta människor som slutar gör det på grund av en negativ tankeprocess. Du kan förbli engagerad genom att komma ihåg de skäl som gör det viktigt för dig att sluta.

Om du till exempel når din första rökfria vecka, ta dig ut på en film. Efter en månad, ge dig en trevlig middag på en restaurang som du vanligtvis inte går till. Fortsätt skapa belöningar för att arbeta fram tills du glömmer att röka längre.

Låt din familj och vänner veta att du vill sluta röka. De har din rygg och hjälper dig att påminna dig genom tuffa tider. Det bästa sättet att sluta har ett utmärkt stöd för dig. Detta kommer att öka din chans att lyckas sluta röka.

Försök att minska rökning till varje pris för att förbättra hälsan. På så sätt kan du komma igång med dina ansträngningar för att sluta röka. Försök att vänta en timme innan du har din första cigarett på dagen. Om det är svårt att minska antalet gånger du röker per dag, så försök minska på den mängd cigarett du röker per gång. Försök röka bara en halv cigarett istället för en full cigarett.

Tips! Överväg att klippa tillbaka på din rökning. Detta kommer att sätta dig på rätt ställe för att sluta röka.

Många tidigare rökare misslyckades vid första gången de försökte. När du slutar röka, försök att förbli rökfri under den längsta tiden som du eventuellt kan. Om du röker igen anger du ett annat datum för att sluta. Håll bara sluta och gå längre varje gång, medan du lär dig vad som utlöste dig till att röka igen varje gång.

Sätt den listan på kylskåpet och titta på det varje dag. Detta kan motivera dig motiverad under svaghetstider.

Du kan förmodligen övertyga dig om att en rök inte kommer att skada din framsteg, men det kan ångra dig mycket engagemang och hårt arbete. Kom ihåg att ha "bara en" kan förvärra dina begär och få dig på mental missbruk.

Om du rökning hemma, se till att du rengör huset noggrant när du slutar. Rengör dina mattor, dina gardiner, dina kläder och dina möbler. Du ska även tvätta väggarna. Få lukten av rök ut ur allt i ditt hem. Ditt hem kommer att lukta friskt och rent, och du kommer inte att påminnas om att röka varje gång du går i dörren.

Tips! Om du är en inomhusrökare, var noga med att städa ditt hem noggrant när du ger upp att röka. Rengör dina mattor, dina gardiner, dina kläder och dina möbler.

Nu är det lika bra att sluta röka. Sätt inte på ett datum i framtiden som hänger på något annat, gör bara dagen din dag att sluta. Att sluta kan minska risken för att du buktar för en eventuellt dödlig sjukdom. Du håller också din familj från att bli offer för begagnad rök, vilket gör det till en större motivation att sluta.

Om du känner att dina begär blir alltför stora, kontakta någon för support. Inte bara fungerar telefonen som en bra omdirigering tills ditt begär har upphört, det är trevligt att veta att någon bryr sig och kan hjälpa dig att ta itu med problemet med någon annans hjälp.

Djup andning

Du kan hitta stöd i form av onlineforum. Du kan upptäcka ett brett utbud av webbplatser speciellt avsedda för att ge stöd till människor som sparkar vanan. Det är ett bra sätt att jämföra olika perspektiv och metoder innan du blir nedtonad eller börjar tvivla på dig själv. Dessutom kommer de som slutar med dig att kunna relatera till de känslomässiga utmaningar som följer med att röken upphör.

TIPS! Hitta support via onlinebutik och meddelandekort. Det finns hundratals användbara webbplatser som är dedikerade till att främja dina mål att sluta röka.

Djupa andningsövningar kan hjälpa till att minska dina begär. Detta ger dig en minut att fokusera på alla de skäl som du verkligen vill sluta. Det kommer också att driva syre i dina lungor, slappna av dig och hjälpa till att rensa ditt sinne. Djup andning kan snabbt och när som helst.

Var uppmärksam på vad dina rökvanor är. När är det troligt att du vill röka mest?

Det är känslomässigt svårt att sluta röka. Cravings är verkliga och det kan vara lätt att motstå.

Håll dig fri från platser eller saker som du normalt associerar med att röka. Om du är van att lysa upp medan du har din första kopp kaffe på morgonen, eller ha en rök medan du är ute på happy hour med vänner, ändra sedan rutinen. Om du har ditt kaffe i bilen eller undviker baren kan du kortsluta dina begär.

TIPS! Tänk på de platser där du brukade regelbundet ha en cigarett och sedan undvika dem. Ändra dina rutiner som är förknippade med att röka.

Efter att ha läst den här artikeln, vet du i ditt hjärta att sluta är möjligt. Det är viktigt att behålla din beslutsamhet och följa dina planer på brevet. Plötsligt kommer du att inse att följande råd har hjälpt dig att sluta röka för gott.

De flesta vill veta om Array, men vet inte alltid hur man ska göra det själv. Du har hittat den information du behöver för att komma igång, här i den här artikeln. Nu behöver du bara använda den här artikelns tips.Source link