Lär dig att sluta röka med dessa tips


Dina älskade har bett dig att sluta röka. Din läkare rekommenderar att du slutar också. Du får även rabatt på din sjukförsäkring om du kan sluta röka. Så, varför rökning du fortfarande? Det här är en bra tid att sluta röka och aldrig se tillbaka, så använd informationen i följande artikel för att slutligen sluta.

Bryt fördelarna med att sluta röka genom att skapa en lista med specifika fördelar och nackdelar. Ditt sinne tenderar att ta någonting mer allvarligt när du skriver ner det. Det kommer att hjälpa dig att hålla dig motiverad och fokuserad på framgång, och kanske sluta lite lättare.

Tips! Om du vill lyckas sluta röka, försök att göra en lista över alla fördelar och nackdelar kommer att ta dig . När du skriver något ner, kan det fungera för att justera din sinnesstämning.

Du bör överväga hypnos om du behöver hjälp med att sluta röka. Att besöka en licensierad hypnotisör är en effektiv strategi som har fungerat för många individer. Genom att implantera positiva affirmationer i ditt sinne medan du är i trance får du den boost som du behöver för att fortsätta arbeta mot ditt mål. När du kommer ut ur trance, kan cigaretter vara mindre tilltalande, vilket innebär att du är så mycket närmare att sluta för gott.

När ett cigarettsträng slår, försök att genomföra förseningar. Om du gör något annat och sedan omvärderar dina känslor efter några minuter kommer du att upptäcka att det värsta av begäret är borta. Om så inte är fallet, upprepa det steget så många gånger som nödvändigt.

Försök inte sluta röka utan stöd. Sök uppmuntran från vänner och familj – låt dem veta att du försöker sluta och låta dem hjälpa dig. En annan utmärkt idé är att få hjälp av en supportgrupp. Tala om ditt problem och prata om några av de saker du vill ändra.

Support System

När du ska sluta röka, låt din familj och vänner veta. De är ditt supportsystem, och finns där för att påminna dig om att hålla dig beslutsam i dina försök att sluta röka. Att använda ett bra stödsystem är fördelaktigt när du slutar. Ett solidt stödsystem förbättrar dina chanser att sluta permanent.

Det bästa rådet du kan få för att sluta röka är bara att sluta. Avsluta omedelbart kommer att ge bästa möjliga chans till optimal hälsa i framtiden. Stanna bara och börja inte göra det igen. Denna metod kan verka lite hård. På lång sikt uppväger hälsan och de fysiska fördelarna det ursprungliga obehaget.

TIPS! När du slutar röka är det ett dagligt tillfälle. Att bryta vanan är en process; det händer inte över natten.

Hur kommer du att hantera stressiga tider? Undvik frestelsen att lysa upp när du är stressad. Detta är ett vanligt svar hos dem som regelbundet röker. Om du gör en plan och har strategier på plats, kan du bättre undvika att röka. Genom att ha en plan på plats, kommer du att kunna undvika uppmaningen att röka.

Den första veckan efter att du slutat röka kommer säkert att vara det värsta skedet. Under de första 48 timmarna kommer din kropp att eliminera sin uppbyggnad av nikotin. Efter att ha kommit igenom den första veckan kommer emellertid huvuddelen av begäret att vara primärt psykologiskt. Det är lika svårt att slåss, men det finns många tekniker som hjälper dig att uppnå framgång.

Sluta röka så snart som möjligt. Välj idag som dag istället för att lägga ut det till ett framtida datum. När du slutar röka, minskar dina risker för många sjukdomar och fortsätter att minska med varje dag som går. Du håller också din familj från att bli offer för begagnad rök, vilket gör det mycket viktigare att sluta.

Tips! Om du har kämpat gång på gång och slutat röka, överväg att planera en tid med din läkare. Det finns ett växande antal medicinska hjälpmedel, som antidepressiva medel, som kan hjälpa dig att sluta med mycket mindre obehag.

Denna artikel har gett dig allt du behöver för att sluta röka för livet. Att skicka nikotinvanan kommer att förbättra kvaliteten på hela ditt liv. Du kommer att spara mycket pengar och kunna spendera mer tid med dina vänner och familj, så börja idag.Source link