Lär dig att sluta röka med dessa tips


Ganska mycket alla förstår riskerna för en persons hälsa som röker, men även med dessa faror kan det vara extremt svårt att stoppa denna vana. Om du är seriös om att sluta, behöver du förmodligen lite inspiration och instruktioner. Följande tips hjälper dig att göra det lättare att sluta röka.

Om du vill sluta röka, måste du göra en lista över hur du ska gå om att sluta. Att anpassa och anpassa listan gör det mer effektivt. Alla har en unik stil som hjälper dem att uppnå sina mål. Du måste räkna ut vad som fungerar bäst för dig själv och din livsstil. Genom att skapa en lista kan du förbättra dina övergripande chanser till framgång.

TIPS! Gör en lista över fördelarna med att sluta och nackdelarna att bestämma att du ska sluta. Detta hjälper till att öka oddsen för att framgångsrikt och permanent sparka din rökning vana.

Om du försöker sluta röka, ta saker en dag i taget. Tänk inte på att sluta för resten av ditt liv – tänk bara på idag. Ibland har det en kortare tidslinje som gör det lättare för dig mentalt och fysiskt. När du är fast besluten att sluta på kort sikt kommer det att bli lättare att tänka på lång sikt.

Om du försöker sluta röka, var noga med att få gott om vila. De flesta har mer intensiv cigarettbehov sent på kvällen. Du är mer benägen att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Att ha åtta timmar att vila varje natt kommer att hålla dig fokuserad och det blir lättare för dig att kontrollera dina begär.

10 minuter

Tips! Berätta för dina kära att du slutar röka idag. De kan hjälpa till att stödja dig efter eget val.

Fördröjningstaktiken är ett effektivt sätt att hantera överväldigande begär. Försök att distrahera ditt sinne och din kropp i 10 minuter genom att gå en promenad eller ringa en vän; i den här tiden kommer din uppmaning troligen att gått. Om de 10 minuter inte räckte, fortsätt att fördröja dig själv tills dess att det har gått.

Försök att äta hälsosamt för att bekämpa all viktökning från att sluta röka. Detta kan hjälpa till att balansera ditt system och undvika onödig viktökning. Du måste påminna dig själv om att din kropp kommer att vilja äta när du slutar, du borde äta frisk.

Berätta för dina släktingar att du slutar, så att de kan ge stöd. Kommunicera ditt behov av support, så att de kan förstå sina viktiga roller, snarare än att bli dömande eller tvivelaktiga. Påminn dem om att du kan ha tider av frustration och irritabilitet och be dem att bära med dig. Det är inte enkelt att sluta röka, du borde alltid utveckla ett stödsystem.

TIPS! Rökning är en stegvis process som bör göras dag för dag. Överväldra dig inte själv genom att försöka fokusera på att sluta för alltid; sluta bara för idag.

Att sluta röka är mycket svårt för många människor, men om du är medveten om några effektiva strategier kan det göra processen mycket enklare. Genom att följa råd och tips i denna artikel kommer det att bli mycket lättare att sluta vanan. Använd detta råd du har läst här för att förbättra hälsan hos dig och dina nära och kära.Source link