Lär dig att sluta röka med dessa tips


Även om du förmodligen redan vet hur rökning skadar dig, blir det inte lättare att sluta. Om du är en av de miljoner individer som försöker sluta röka, behöver du nog lite inspiration och instruktioner. Följande tips här kan ge dig lite hjälp för att göra det lättare för dig att sluta sluta röka.

Att skriva ner det kan påverka hela ditt tankesätt. Detta kan hjälpa dig att hålla dig motiverad, och kanske till och med sluta göra dig lättare eftersom du kan vara fokuserad.

Berätta för dig själv att du måste gå en promenad först, eller försök att dricka ett glas vatten före rökning. Om du slutar röka en cigarett, åtminstone var det lite längre tid att du kunde vara rökfri.

Tips! För att lyckas med ditt mål att sluta röka, borde du göra det i lika enkelt av en metod som du eventuellt kan. Du bör aldrig försöka att sluta kalla kalkon.

Se till att du kommer ihåg att ta processen en dag då. Att avsluta är en uppgift som måste hanteras metodiskt. Ta det en dag i taget och när varje dag blir till en annan, som hjälper till att skapa en vana som hjälper dig på lång sikt.

Om du vill sluta röka för alltid, ta saker en dag åt gången. Fokus om att ge upp cigaretter för dagen utan att röka. Du kan alltid ha mer långsiktiga mål som går bra in i framtiden så snart du blir bekväm med din engagemang för att sluta.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka i tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om det inte har det, försök att hålla distraherande dig själv i 10 minuters inkrement för att avstå från att röka så länge som möjligt.

TIPS! För att sluta röka, bör du sträva efter att skapa en egen lista över hur du kan sluta. Ta dig tid att skapa en lista med idéer som passar din egen livsstil och vanor.

Ett litet steg mot att sluta är att byta till ett annat märke av cigaretter. Överväg att byta till ett varumärke du inte bryr dig om. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller modifiera hur du har valt att köpa lätta cigaretter. Det hjälper dig på vägen till att bli en nonsmoker.

Håll dig borta från utlösningsaktiviteter eller saker som du normalt associerar med rökning.

Lungkapacitet

TIPS! Berätta för dina släktingar att du slutar, så att de kan ge stöd. Det är viktigt att du berättar för dem du behöver och värderar deras stöd, och du kan utan att dom är dömande.

Övning kan öka din lungkapacitet och uppmuntra läkning, eftersom din lungkapacitet omedelbart börjar förbättras. Regelbunden fysisk träning kommer också att säkerställa att du avvärjer eventuell vikt under kontroll. De naturliga endorfinerna som producerar kommer också att öka dina nikotinbehov till viss del.

Även människor som har de bästa intentionerna och planeringen kan sluta röka i de bästa människorna misslyckas ibland. Du kan triumfa ner på vägen.

När du tänker på att sluta cigaretter, tänk på det som en tjänst gör du själv istället för ett offer du gör. Tänk på hur det kommer att förändra ditt liv, och hur misslyckande att sluta kommer att påverka din hälsa på lång sikt. Detta kommer att hålla din motivation uppe samtidigt som det ger verklig anledning att sluta och hjälpa till med motivation.

Tips! Om du inte kan sluta kall kalkon byt ut dina cigaretter med nikotinplåster eller tandkött. Du kan köpa dessa produkter i räknaren.

Utövande av utgivare endorfiner, naturlig hög som är mycket effektiv för att bekämpa nikotinbehov. Utveckling bidrar också till att kompensera för att din metabolism saktar ner när du slutar, vilket minskar din potentiella viktökning.

När du försöker bryta rökning vana, koncentrera dig på att äta frukt, frön, frön och nötter. Det finns ett par skäl att äta dessa hälsosamma livsmedel medan du slutar. Om du till exempel har denna mat att ockupera din mun och händer kan du ersätta den rökning rörelse du ofta gör. Att äta denna typ av regelbunden bas kan hjälpa till att minska viktminskningen. Vitaminerna och andra näringsämnen i dessa livsmedel kommer också att hjälpa till med dina abstinenssymptom.

Om du är frestad att börja igen, kan du se tillbaka till den här listan för hjälp.

TIPS! Tänk på att använda nikotinersättning alternativ när du slutar röka. När du går genom nikotinuttag kan du känna dig irriterad, rastlös, frustrerad eller deprimerad.

Byt ut dina rökavbrott med träningsvanor. Eftersom din kropp läker av den skada du har gjort när du rökt, börjar du se bättre träning och energi när du tränar. När din kropp återhämtar sin styrka från din nya träningsplan, vill du ha cigaretterna mindre och mindre. 19659002] Spendera tid med tanke på att du vill sluta röka. Skriv ner och håll papperet med dig i fickan. När du har ett lust att röka, dra ut din lista med orsaker och påminna dig själv om varför du slutade i första hand.

Många har svårt att sluta, men om du har några strategier i handen, kommer det att vara enklare för dig. Genom att noggrant följa dessa tips är dina chanser att lyckas mycket bra och du kommer snart sluta röka för alltid. Lägg till dessa tips för att skydda din hälsa och din familj.

Tips! När du slutar röka måste du undvika de utlösare som du alltid har förknippat med att röka. Ta inte del av specifika beteenden som kan öka din önskan att röka.

Om du lär dig mer om Array över tiden blir du expert. Använd all denna information för att hjälpa dig att förstå att det inte behöver vara ett svårt ämne. Ta saker en dag i taget och du kommer snart att hitta framgång.Source link