Lär dig att sluta röka med dessa tips


För att lyckas i dina ansträngningar för att sluta röka, måste du ha rätt motivation. Du kommer att uppleva många fördelar med att ge upp denna vana. Du skulle göra det bra för att tydligt förstå fördelarna som ska uppstå när du slutar röka, särskilt eftersom det tjänar som en förstärkning när tiderna är svåra. Din hälsa kommer att förbättras, såväl som din familjs hälsa. För att inte nämna de pengar som kommer att sparas och vitaliteten du kommer att utstråla. Så läs den här artikeln för tips som hjälper dig att sluta röka.

Bryt ner fördelarna med att sluta röka genom att skapa en lista med specifika fördelar och nackdelar. Att skriva något på papper gör det mer kraftfullt och mer riktigt till ditt sinne. Det kommer att hjälpa dig att hålla dig motiverad och fokuserad på framgång, och kanske sluta lite lättare.

Tips! När du bestämmer dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp som hjälper. Du kommer att få mycket sympati, råd och stöd genom att bygga relationer med människor som har gått eller går igenom samma sak.

Gör ditt avslutande försök så enkelt själv som du kan. Under inga omständigheter bör du försöka sluta kall kalkon. Det finns en stor chans att du kommer att misslyckas om du använder den här metoden. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, är det bättre att använda terapi, nikotinersättningsprodukter, mediciner eller en kombination av dessa metoder. Detta ökar sannolikheten för att du slutar för gott.

När du känner en uppmaning att röka och inte kan motstå, sätt åtminstone av det till senare. Ett enkelt glas vatten först, eller sätta på dig röken tills du tar en promenad, kan vara mycket effektiva sätt att fördröja ditt begär. Ibland är det bara att ge dig lite mer tid för att hålla dig från att ta en puff. Även om du tar den cigaretten kan du fortfarande minska din totala räkning för dagen efter en.

Hypnos har visat sig vara en effektiv stopprökning för många människor. Många har hittat framgång med professionella hypnotisörer. De kommer att placera dig i ett hypnotisk undermedvetet tillstånd som gör att de kan fylla ditt sinne med positivitet och motivation. När du kommer ut ur trance, kan cigaretter vara mindre tilltalande, vilket innebär att du är så mycket närmare att sluta för gott.

TIPS! När du försöker sluta röka, överväg att försöka hypnos. En erfaren, licensierad hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka för livet.

När du väl har bestämt dig för att sparka röken vana, berätta för din familj och vänner. När du förmedlar människorna runt dig med denna information kan de göra saker som hjälper dig att hålla motivationen och behålla frestelsen borta. Det kan vara vad du behöver för att fortsätta.

Några bra sätt att komma i form, vara aktiv och avleda dig från att röka är att delta i ett träningsprogram och anmäla dig till det lokala gymet. Du kan uppleva stor stressavlastning genom träning. Om träning inte redan var en vanlig del av ditt liv, börja sedan med en gång och gå. Tala med din läkare innan du börjar träna rutiner.

Kalla kalkon för att sluta röka är inte den smartaste idén, försök få tillägg för att hjälpa dig på vägen, saker som nikotinplåster eller tuggummi. Dessa produkter levererar små doser nikotin till din kropp för att avhjälpa missbruket utan smärta och stress av uttag.

Replacement Therapy

Tänk på att använda nikotinsättning alternativ när du slutar röka. Nikotinuttag kan få dig att känna dig deprimerad, rastlös, frustrerad eller irritabel. Kraven kan vara överväldigande. För att hjälpa till att lindra tillståndet, överväga nikotinutbytesbehandling. Studier har visat att personer som använder nikotinutbytesbehandling dubblar sin chans att lyckas. Använd dock inte produkterna om du fortfarande röker.

Om du är intresserad av att döma din ohälsosamma vana, är det viktigt att du är dedikerad att se den genom. Du kan vara mer framgångsrik att sluta om du har det bästa tänket. Tänk på orsakerna till att du slutar och du kan fortsätta att vara engagerad.

Tips! Var öppen och låt folk veta om ditt mål att sluta röka. Genom att överlämna människorna nära dig med din plan ger du dem kraften att hjälpa dig att lyckas.

Om du vill sluta röka måste du vara okej när du slutar mer än en gång. De flesta människor kommer inte att lyckas sluta på sitt första försök. Du måste sluta dag för dag, levande i ögonblicket. Om du glider upp, skapa ett nytt slutdatum. Fortsätt bara sluta och försök att stanna längre varje gång och fortsätt att lära dig längs din resa. Så småningom kommer du att bli bra att sluta och en gång kommer du att sluta och aldrig gå tillbaka.

När du börjar din resa till en rökfri livsstil, planera en rad belöningar när du når vissa milstolpar. Välj värdefulla prestationsdatum som 24 timmar, en vecka och en månad sedan ditt slutdatum. Sätt denna lista på kylskåpet och titta på det varje morgon före arbete eller skolan. Att se fram emot dina belöningar kan hjälpa dig att hålla dig motiverad under de ögonblick du känner som grottor.

Du måste vara beständig i din strävan att sluta röka, även om du möter svåra tider, om du vill uppnå framgång. Håll dig i mål och syn på dina motiv. Håll detta råd i åtanke och för att hjälpa dig att hålla dig på vägen till att vara en före detta rökare.Source link