Lär dig att sluta röka med dessa tips


Du måste ha hört tusen gånger hur svårt det är att sluta röka, men det kanske beror på att människor bara inte vet hur man gör det. Precis som allt annat, ju mer informerade du är desto större är dina chanser att lyckas med. Vem som helst borde kunna sluta röka om de använder informationen i följande artikel.

Var öppen och låt folk veta om ditt mål att sluta röka. Genom att låta dem veta, kan de ge dig den motivation du behöver. En stödjande grupp av nära och kära kan ge dig det tryck du behöver hålla fast vid dina planer för att sluta.

Tips! När du är nära att ge efter för dina begär för en cigarett, tänk på en fördröjning innan du får njuta av. Fynda med dig själv och berätta själv att du kan röka efter att ha gått eller efter att ha ett stort glas vatten.

För att du ska sluta röka framgångsrikt måste du utarbeta en lista med dina skäl för att göra det. Att ta tid att anpassa din personliga lista är en utmärkt hjälp för att uppnå ditt mål. Olika sätt att arbeta för olika människor. Det är mycket viktigt att du hittar något som fungerar bra för dig. Genom att skapa en lista kan du förbättra dina övergripande chanser till framgång.

Några bra sätt att komma i form, vara aktiv och distrahera dig från att röka är att delta i ett träningsprogram och anmäla dig till det lokala gym. Rörelse av något slag är också ett effektivt verktyg för stressavlastning. Du bör börja långsamt om du inte har utövat någon tid. Att gå en kort promenad är ett bra exempel på en nybörjareövning. Du bör konsultera en läkare innan du utför någon träningsrutin.

Vila är nyckeln om du vill sluta röka på allvar. För många rökare kan uppehåll i längre timmar leda till ökad efterfrågan. Många gånger finns det ingen runt under sena kvällstimmar, vilket gör det lättare att smyga i ett par puffar. Genom att sova åtminstone åtta timmar varje natt kommer dina mentala förmågor att bli mer akuta och du får mer viljestyrka för att övervinna dina begär.

TIPS! Om du bestämmer dig för att sluta röka, försök hypnos. Många individer har avslutat framgångsrikt efter att ha arbetat med en licensierad hypnotisör.

När frestelsen att röka överväldigar dig, använder du stalling taktik för att få dig att vänta. Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Annars tillåter du ytterligare en tio minuters fördröjning.

Om du vill undvika starka begär och känslor av tillbakadragande, se om du kan komma med hälsosamma metoder för att hantera stress. Du kan överväga att betala gymmet ett besök, eller anmäla dig till en klass som lär dig en ny hobby. Även massage eller bubbelbad kan ge lättnad under tider då stressen är hög. När du har lite tid, försök att omringa dig med några trevliga distraktioner som att gå ut med vänner, spela spel eller läsa en bok.

Taper ner din rökning. Det här är en bra utgångspunkt för din strävan att sluta röka. Vänta en timme åtminstone innan du får den första röken på den dagen. För att skära tillbaka, försök röka 1/2 av en cigarett istället för en full en.

TIPS! Ta varje dag en i taget. Att sluta är inte en binär sak; det utvecklas under en lång tidsperiod.

Nu när du har läst den här artikeln borde du vara mer medveten om fördelarna och bästa praxis för att röka. När du har bestämt vilka tekniker som fungerar för dig och vilka som inte gör det, blir sluta röka betydligt lättare. Ta de råd som du har lämnat här, och du kommer att sluta så snart du är mentalt beredd att.Source link