Lär dig att sluta röka med dessa tips


Forskning har visat att nikotin i cigaretter kan vara extremt beroendeframkallande. Detta gör att du lär dig att leva utan en cigarett om du redan har börjat röka.

Gör en lista över metoder du kan använda för att avsluta. Varje person uppnår sin egen väg. Du måste lära dig det bästa för dig. Att skapa din egen lista gör just det.

För att öka dina chanser att lyckas i dina ansträngningar att sluta röka, överväg att skriva ut en lista över fördelar och nackdelar med att sluta. När du skriver något skriftligt har det ofta en inverkan på hela din mentala uppfattning. Det kan hålla dig fokuserad på ditt mål, vilket skulle göra det lättare att sluta.

Tips! Hitta ett sätt att sluta röka som fungerar för dig, men försök att göra det lite efter en liten stund. Gå inte på den kalla kalkonvägen.

Om du vill sluta röka för alltid, ta saker en dag i taget. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen utan att röka. Du kan alltid ha fler mål som går bra in i framtiden så snart du känner dig bekväm med åtagande att sluta.

Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om du fortfarande vill ha en cigarett, upprepa det steget så många gånger som nödvändigt.

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, det här är det enda sättet du kan få hjälp. Låt dem veta att du är moody i början, men det kommer att passera och det är inte din avsikt att vara som sådan. Att sluta röka kan vara mycket svårt, och stödet från de människor du älskar är viktigt under processen att sluta.

Var öppen och låt folk veta om ditt mål att sluta röka. Detta kan hjälpa dig att skapa en supportgrupp för att underlätta processen. Deras stöd kommer att vara ett stort steg för att hjälpa dig på vägen för att sluta röka en gång för alla.

Om din kalla turkey försök att sluta röka misslyckades, överväg att hjälpa processen med att försöka byta ut nikotinplåster eller tuggummi.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till åtagandet att se det igenom. De flesta som slutade gör det på grund av en negativ tankeprocess. Du kan förbli engagerad genom att tänka på anledningen till att du ville sluta röka i början.

Du kommer bli mer framgångsrik om du inte försöker sluta röka ensam. Du kan också få lite av att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka.

När du har en rökning, försök försökstaktiken. Genom att berätta för dig själv att du kommer att se hur du känner på 10 minuter och sedan distraherar ditt sinne och kropp under den tiden, kommer du normalt att hitta 10 minuter senare, kommer begäret att gått. Om du inte gör det, fortsätt att upprepa det som du behöver.

TIPS! Använd en av de många nikotinbyteslösningarna på marknaden idag. Många känner sig deprimerad, frustrerad eller rastlös när de drar sig ur nikotin.

Ett av de sätt som kan hjälpa dig att sluta röka är att byta till en varumärkesomkopplare. Överväg att byta till ett varumärke du inte bryr dig om. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller ändra hur du har valt att köpa lätta cigaretter. Detta kommer att underlätta dig för att tänka på att röka.

Hitta support via olika onlinefora eller samhällen för dem som försöker sluta. Det finns många olika webbplatser som ägnas åt att hjälpa människor att röka. Det kan hjälpa dig att jämföra frustrationer och hanteringsmekanismer med andra som förstår din kamp.

Planera i förväg hur du ska lyckas hantera stress. Många rökare används för att belysa sig som svar på stress. Ha en reservplan om den första planen inte hjälper tillräckligt.

Ett bra sätt att börja sluta är att byta till ett annat märke av cigaretter. Genom att byta till ett varumärke du inte gillar smaken av, kanske du inte vill ha en cigarett så ofta som tidigare. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller ändra på hur du inhalerar dem. Detta kommer att komma igång på din väg för att sluta röka.

Håll dig fri från platser eller symtom där du normalt associerar med rökning.

När du vill röka ganska, närma den som en positiv sak som du gör själv istället för något du behöver uthärda. Tänk på hur fördelaktigt det kommer att vara för din hälsa och livskvalitet, och kom ihåg att proffsen är mycket större än nackdelarna. Detta kan ge dig en bra anledning att sluta och ge dig sanna skäl att sluta nu.

Om du har problem med att motstå uppmaningen att röka, ring någon för support. Den tid du spenderar i samtal med dem på telefonen kommer att ge en fin distraktion så att ditt begär har tid att gå och att du vet att du inte är ensam hjälper dig att hantera problemet.

Gör inga undantag till din nya, rökfria regel. Det är ganska lätt att säga att du bara röker den här cigaretten, men ett återfall kan förena och göra de veckor eller månader du har spenderat att inte röka värdelösa. Innan slagen träffar, påminna dig om all skada "bara en" cigarett kan göra.

TIPS! Försök att maximera träning och lyft under dagen. Att sluta röka hjälper till att förbättra din lungkapacitet, vilket gör träningen mycket enklare.

Cigaretter är gjorda med nikotin, en mycket beroendeframkallande substans som är svår att släppa. Detta gör det svårare att sluta röka. Avsluta presenterar mycket verkliga fysiska och emotionella utmaningar. Använd informationen i den här artikeln och gör det enklare för dig själv. Med den här hjälpsamma informationen och ditt hårda arbete kan du sluta röka.

Blåa widgets kan vara förvirrande. Dessa tips skulle ha lärt dig några användbara saker om Array men det här ämnet är så komplicerat att du inte kan förvänta dig att lära dig allt från en enda artikel. Det finns många resurser som kan öppnas i din strävan efter information om.Source link