Lär dig att sluta röka med dessa tips


Många människor vet inte hur man faktiskt försöker sluta röka, så du kommer att höra mycket negativ feedback om svårigheterna att sluta röka. Liksom något ämne, ju mer kunskap du har desto mer framgångsrik kommer du att vara. Följande tips hjälper alla att sparka vanan.

Kallt Turkiet

Sluta röka så enkelt som möjligt. Försök inte avsluta den kalla kalkonvägen. Avsluta kall kalkon är endast effektiv om 5% av tiden. Nikotin är extremt beroendeframkallande, så använd en patch, terapi eller medicinering. Dessa terapier kan lindra några av abstinenssymptomen, vilket gör det lättare att bryta vanan.

TIPS! Gör en lista över fördelarna med att sluta och nackdelarna att besluta att sluta. Detta bidrar till att öka oddsen för framgångsrikt och permanent sparkar din rökning vana.

Se till att du får gott om vila när du arbetar för att sluta röka. De flesta har mer intensiv cigarettbehov sent på kvällen. Du kan bara börja röka och inte ens tänka på det, även när det är sent är det lättare att komma undan med rökning vilket är dåligt i allmänhet för dig. Om du får en full natts sömn hjälper det att hålla fokus och undvika begär.

Nikotinutbyte

Du kanske vill titta på terapi för att hjälpa till med nikotinutbyte. Effekterna av nikotinuttag kan orsaka depression, humör och frustration. Cravings kan vara svårt att ignorera. Det kan hända att nikotinersättningsterapi hjälper till att minska dessa känslor. Studier visar att individer som använder nikotingummin, fläckar eller pastiller dubblar deras chanser att sluta med framgång. Använd inte nikotinersättningsprodukterna om du fortfarande röker cigaretter.

Tips! Sluta röka så enkelt som möjligt. Du bör aldrig försöka bara sluta kall kalkon.

För att undvika sprickbildning under press av begär och nikotinuttag, hitta hälsosamma sätt att hantera den resulterande stressen. Du kan träna en gång om dagen, hitta nya hobbies eller kanske få massage. När du har lite tid, försök att omringa dig med några trevliga distraktioner som att gå ut med vänner, spela spel eller läsa en bok.

Sluta röka inte bara för din hälsa utan också för hälsan hos alla runt omkring dig. Tänk på farorna med begagnad rök och inser att du sätter din familj i risk att bli offer för dessa faror varje dag. Detta borde verkligen motivera att du slutar. När du slutar röka kommer du också att stoppa hur mycket du utsätter dina nära och kära för de farliga kemikalierna i andrahandsrök. Genom att sluta röka skyddar du inte bara dig, men du skyddar också dina nära och kära.

Ett litet steg mot att sluta kan vara att byta cigarettmärken. Överväg att röka ett varumärke du inte gillar. Detta hjälper dig att undvika att röka överskrids, vilket förbättrar din hälsa och välbefinnande. Denna teknik kommer att få dig till en tänkesätt att sluta röka.

TIPS! Så snart du bestämmer dig för att sluta röka, gå med i en supportgrupp. Det kan hjälpa till att skapa nätverk med andra som förstår dina fysiska och känslomässiga symptom, eftersom de upplever samma sak.

Du vill berätta för din familj och vänner om dina planer att sluta röka. De kommer att vara där för vad du behöver och kan påminna dig om dina planer att sluta. Ju mer stöd du har desto mer motivation måste du sluta. Ett sådant system kan i hög grad öka dina chanser att lyckas.

Sluta röka

Om du vill sluta röka, måste du vara okej när du slutar mer än en gång. De flesta människor slutar inte röka första gången de försöker. Du måste sluta dag för dag, levande i ögonblicket. Om du misslyckas och har en cigarett, sätt snabbt ett nytt slutdatum. Bara recommit varje gång du slutar, lära av dina misslyckanden när du går. Så småningom kommer en av dina ansträngningar att bli permanenta.

TIPS! Hypnos är värt att prova för dem som söker ett sätt att sluta röka. Många individer har slutat röka med hjälp av en licensierad hypnotisör.

När du är frestad att röka, berätta själv, "Nej. aldrig. Jag tar inte en enda puff. "Det är lätt att övertyga dig själv under dagens värme att en cigarett inte kommer att skada något, men det kan ångra dagar, veckor, månader eller år med hårt arbete och engagemang. Fortsätt att berätta för dig själv att "bara en" kan göra mycket skada.

Efter att ha läst den här artikeln borde du nu bättre förstå hur man ska gå om att sluta röka på ett hälsosamt och informativt sätt. När du vet vad som fungerar och vad som inte slutar blir det enklare. Informationen från den här artikeln bör vara till hjälp för dig, så du kan lyckas med ditt slut.Source link