Lär dig att sluta röka med dessa tips


Det finns ingen rökare någonstans som inte inser att de borde sluta. Har du någonsin hört en andra rökare glädja sig över hur hälsosam och näringsrik deras cigarett är? Icke-rökare kan försöka förstå de många svårigheterna att sluta, men någon som tidigare rökt och slutat kan vara en gudstjänst. Följande råd hjälper dig att sluta.

Låt din familj och vänner veta om du vill sluta röka. När du låter folk veta dina planer, kommer de att motivera dig att förbli engagerade. Detta kan vara den extra motivation du behöver för att hålla koll på att sluta röka.

Om du vill sluta röka, måste du göra en lista över hur du ska gå om att sluta. Att ta tid att tänka och anpassa din lista utifrån din personlighet är en bra metod att sluta. Varje person uppnår sina mål olika. Identifiera strategier som kommer att fungera för dig. Att göra din egen lista kommer att uppnå detta.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka själv. Det finns mediciner, inklusive, vilket kommer att bidra till att sluta mycket lättare.

Sluta röka

Du kommer bli mer framgångsrik om du inte försöker sluta röka. Du kan också få lite av att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka.

Gör din familj och vänner medvetna om din avsikt att sluta röka. De är ditt stödsystem, och är där för att påminna dig om att hålla dig beslutsam i dina försök att sluta röka. Det är svårt att sluta utan stödsystem. Det kommer betydligt bättre chanserna att du lyckas sluta röka.

TIPS! Börja med att minska på din rökning. Om du vill sluta röka helt, kan detta få dig att peka i rätt riktning.

För att förhindra att du lämnar dina nikotinuttagssymtom, leta efter hälsosammare metoder för att hantera stress. Du kan upptäcka att några effektiva alternativ inkluderar att träna, massage eller behandla dig själv till ett spa-besök när dina önskemål är i topp. När du har stillestånd, uppta dig själv med ljuvliga distraktioner som läsning, böcker och spel eller läs en bok.

Secondhand rök kan leda till allvarlig allvarlig hälsa hos dig som kommer i ständig kontakt med det. När du slutar minskar du dina käraas exponering för detta farliga ämne och förbättrar kvaliteten på den luft som de andas. Att sluta röka ger fördelar för dig och de som är friskare.

Om du har rökt inuti ditt hus, se till att du rengör huset ordentligt, så det luktar inte av rök. Tvätta och måla dina väggar, schampo eller byt ut mattan och tvätta dina fönsterbehandlingar, väggar och andra typer av ytbeläggningar. Ditt hem kommer att lukta friskt och rent, och den inaktuella rök lukten kommer inte att dröja kvar för att påminna dig om att röka.

Om du röker inuti ditt vardagsrum, rengör allt grundligt, när du bestämmer dig för att sluta. Har dina mattor och möbler rengjorts, skrubba dina väggar och tvätta eventuella tygfönsterbehandlingar du kanske har. Detta kommer att göra ditt hem lukta rent och frånvaron av lukten av cigaretterna hjälper dig att undvika att bli påminnad om den vana som har plågat ditt liv när som helst du kommer in i ditt hem.

Tips! Glöm inte att erbjuda dig själv belöningar när du når de viktiga avslutande milstolparna. Skriv en lista med gåvor för att ge dig själv för att nå varje milstolpe.

Planera för hur du kan hantera de stressiga händelser som kan uppstå. Många rökare blir vana vid belysning när de stressas. Håll en back-upplan praktisk om en inte fungerar.

För att hjälpa till med att bestämma sig för att sluta röka, vet att din familj måste gå med och hjälpa och att de vet om det fortsätter kan du bli väldigt sjuk. Statistiken säger att en av fem dödsfall i Amerika är knuten till rökning cigaretter. Gör ditt bästa inte ett nummer!

De första sju dagarna är det svåraste. De första 48 timmarna är när kroppen försöker bli av med all nikotin du har konsumerat. När din kropp kasta nikotin, kommer din längtan efter nikotin bara att vara psykologisk. Det är fortfarande svårt, men begäret blir mindre när tiden går.

Du kan hitta stöd i form av onlineforum. Det finns många platser som ägnas åt att hjälpa människor att sluta röka. Du kan hitta hjälp genom att jämföra stopptekniker med andra rökare. Om du har ett supportsystem som består av andra som slutar, kommer det att hjälpa dig att hantera eventuella problem du kan ha.

TIPS! Ta hänsyn till effekterna på din familj som kan vara orsakad av din dåliga rökning vana och använda den som motivation för att hjälpa dig att sluta. Studier har visat en av fem personer som dör i U.

I stället för att tänka på att du måste "sluta", se det som en present till dig själv. Fortsätt att tänka på alla positiva effekter som detta kommer att få på ditt liv, och att det finns mycket fler skäl att sluta än att fortsätta röka. Detta kommer att hålla dig en bra anledning att sluta och gör sluta verkar omedelbart viktigt.

Om du känner att ditt motstånd minskar och din längtan efter en cigarett växer, ring någon för stöd. Inte bara fungerar telefonen som en bra omställning tills ditt begär har upphört, det är trevligt att veta att någon bryr sig och kan hjälpa dig att ta itu med problemet med någon annans hjälp.

Icke-rökare kan helt enkelt inte förstå varför du kanske vill röka när alla hälsokostnader beräknas. De vet inte hur svårt det är att sluta. Det är möjligt att sluta röka, vilket framgår av de tips och råd du läste tidigare. Sätt dessa idéer till handling så att du kan befria dig från denna vana.

Bara för att du kanske har misslyckats med att sluta före, finns det ingen anledning att vara avskräckt. Även de människor som är mest beredda att sluta har en riktigt svår tid att lyckas först. Ta reda på vad som orsakade din beslutsamhet att avta och behandla den som en lärande upplevelse som hjälper dig att guide dig nästa gång du slutar. Du kanske upptäcker att du erövrar en nästan identisk situation med rätt coping mekanismer i framtiden.

Du kan enkelt se nu att det finns så mycket att lära sig om Array. Men med goda råd kan du mycket bättre behärska ditt ämne. Lycka till med att använda denna information!Source link