Lär dig att sluta röka med dessa tips


Som rökare tror du förmodligen att du slutar en gång för att undvika allvarliga hälsoproblem. Ingen röker på grund av de hälsofördelar det erbjuder; De fortsätter att röka eftersom det är svårt att sluta. Icke-rökare kan helt enkelt inte relatera till vad du går igenom, men någon som tidigare rökt och slutat kan vara en gudstjänst. Följande råd hjälper dig ut.

I händelse av att uppmaningen att röka smälter din lösning, försök åtminstone att sätta av det så länge som möjligt. Ta en lång promenad, diska eller ta bort tvätten innan du tillåter dig att röka. Kanske kan de extra få minuterna du använder ditt sinne med något annat hindra dig från att röka. Om du fortfarande väljer att röka den cigaretten, kan fördröjningstiden bara innebära att du röker en mindre den dagen.

10 minuter

När du känner en överväldigande önskan att röka, använd fördröjning taktiken. Genom att berätta för dig själv att du kommer att se hur du känner på 10 minuter och sedan distraherar ditt sinne och kropp under den tiden, kommer du normalt att hitta 10 minuter senare, kommer begäret att gått. Om begäret fortfarande finns kvar, upprepa processen så ofta du behöver.

Tala med en läkare om du försöker sluta röka men kommer över svårigheter. Det finns receptbelagda läkemedel, inklusive vissa antidepressiva medel, som kan göra processen att sluta tolerera mer. Förutom att informera dig om olika behandlingar med rökning, kan han eller hon också informera dig om supportgrupper och andra resurser i samhället som kan vara användbara.

TIPS! Skapa en lista med idéer om hur sluta röka kan uppnås. Anpassa och anpassa listan gör det mer effektivt.

Undvik utlösare du associerar med att röka när du försöker sluta. Många tycker att de har en koppling mellan körning och rökning, till exempel. I så fall måste du tänka på sätt i förväg för att ändra ditt körbeteende så att du inte ständigt frestas i bilen. Leta efter en distraktion i dessa situationer.

I din process att sluta röka, ge dig själv belöningar på vägen för att njuta av milstolparna mot ditt mål. Till exempel kan du bestämma dig för att se en film som en behandling för att markera en vecka utan en cigarett. Efter en månad, äta ute på en trevlig restaurang som du inte äter regelbundet på. Därefter förlänger tiden mellan belöningar tills du inte längre vill röka.

Att byta märke på dina cigaretter kan hjälpa dig att sluta. Byt till en lättare cigarett eller en cigarett vars smak du inte tycker om. Detta kommer att göra det lättare att gradvis minska antalet cigaretter som du röker under en dag. Detta är en metod som underlättar dig för att sluta röka.Source link