Lär dig att sluta röka med dessa tips


Det finns otaliga människor som önskar att de kunde sparka sin rökning beroende. Rökning är inte hälsosam för någon, eller de som är runt dem. Så läs igenom den här guiden och se vad du kan göra för att verkligen bli av med din rökning för gott.

Att lägga ner någonting ner i skrivning kan få en djupgående effekt på hela ditt perspektiv. Detta kan hjälpa till att motivera dig att hålla dig på kursen, och det kan vara lättare eftersom du kanske är mer fokuserad att se den genom.

Berätta för dig själv att du måste gå en promenad innan du kan röka, eller försök att dricka ett glas vatten innan du röker. Om du fortfarande väljer att röka, har du åtminstone rökt en mindre cigarett den dagen.

TIPS! Gör dina försök så hanterbara som möjligt. Att försöka sluta med kallt kalkon är aldrig en bra idé.

Sluta röka

Låt din familj och vänner komma hemma att du planerar att sluta röka. När du delar informationen med dem som är närmast dig kan de hjälpa dig att behålla frestelsen och vara motiverad. Detta kan vara det tryck du behöver sluta röka.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om du inte ser de resultat du letar efter genast , Upprepa detta steg så ofta som behövs.

TIPS! Se till att du går om det ett steg i taget. Vägen till stopp är bara en process.

Om du till exempel tyckt om att röka i ditt fordon eller när du läser en bok är det viktigt att justera hur du gör sådana saker eller gå till ett annat rum för att prata så att du inte tänker på att tända en cigarett. Försök hitta något att tänka på av distraktion som kommer att fungera som en ersättare.

Tala med läkare om att sluta röka. Din läkare kan ha resurser som du kanske inte har.

Överväg att använda ett nytt varumärke när du börjar tänka på att sluta röka. Överväg att röka ett märke av cigaretter som du inte bryr dig om. Rök inte en större mängd om du andas in dem. Detta är en metod som kommer att komma igång på din väg för att sluta röka.

TIPS! Berätta för dina nära och kära att du vill sluta röka. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kommer att motivera dig att förbli engagerad.

Låt dina nära och kära veta att du planerar att sluta röka. De kan sedan stödja dig att sluta. Det mest effektiva sättet att hjälpa dig att sluta är att ha människor runt som stöder systemet. Detta kommer att göra det mycket lättare att lyckas med din chans att framgångsrikt sluta röka mål.

Om du känner att dina önskningar blir alltför stora, ta upp telefonen. Det är inte bara att prata ett bra sätt att distrahera dig från dina begär, det är alltid tröst att veta att du inte kämpar denna strid ensam.

Rådgivning kan hjälpa dig att sluta röka. Det finns ofta känslomässiga skäl till din rökning vana. Om det hanteras, vill du inte röka så mycket.

TIPS! Sluta röka dagligen. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen istället för resten av ditt liv.

Skapa en mantra av de främsta anledningarna till varför du måste sluta. När du känner din viljestyrka svagare, recitera orsakerna tills du erövrar begäret.Detta kan hjälpa dig att fokusera bort från nikotinavdragssymtom och på andra kritiska saker i din uppmärksamhet bort från uttag och positivitet.

Många människor som försöker sluta röka gillar att bära runt hårt godis eller tuggummi med dem av den anledningen. Elektroniska cigaretter kan också vara ett bra ersättare för den verkliga affären.

Ta flera minuter att tänka på de främsta anledningarna till att du vill sluta röka. Skriv ner och behåll dem praktiskt i din plånbok eller på fickan. När du har ett lust att röka, dra ut din lista med anledningar och påminna dig själv om varför du slutade i första hand.

TIPS! Försök träna eller gå med i ett gym för att hålla dig från att röka och förbättra din hälsa. Övning är ett bra sätt att lindra stress.

Planera belöningar när du slutar röka. Du sparar mycket pengar när du slutar köpa cigaretter. Detta material nytta av att undvika rökning kan motivera dig att följa ett rökfritt liv.

Det kan vara väldigt emotionellt beskattande att sluta röka. Cravings är verkliga och de är inte alltid lätta att ge till dem.

Sluta inte bara på grund av att andra vill att du ska. Medan du utan tvekan älskar din familj, är det nästan omöjligt att lyckas om du inte är villig att göra det på dina egna villkor. Att sluta röka kan vara en underbar gåva för att ge dig själv och din familj, och du vet att du aldrig kommer att besvikna mottagaren om du håller fast vid ditt ord.

Om du bestämmer dig för att sluta röka och inte vill kyla kalkon, överväga nikotinersättningsterapi. Du ger din kropp den nikotin som det är van vid att ha så att din kropp inte går i utslag genom att inte ha ett ämne som det brukar bli regelbundet.

Förhoppningsvis efter att ha läst igenom den här artikeln har du en annan inblick i vad som krävs för att verkligen sluta röka för gott. Miljontals människor har framgångsrikt gjort rökning en vana av det förflutna. Du kan också! Inkorporera de tips du har lärt dig här i din plan för att sparka denna vana för gott.Source link