Lär dig hur du slutar röka börjar idag!


Många upptäcker att en av de svåraste sakerna någonsin har varit att sluta röka. Det finns ingen enda botemedel som fungerar för varje person. Du måste undersöka och prova olika metoder för att hitta vad som fungerar för dig och din missbruk. Försök med de råd som anges nedan, och du kanske tycker att sluta röka är lättare än vad du trodde.

Supportgrupper kan vara en bra resurs när du bestämt har bestämt dig för att du är redo att sluta. När du är omkring människor som går igenom samma saker du är, kan de hjälpa dig med de fysiska och känslomässiga utmaningarna i samband med att du slutar. Du hittar inte bara stöd, utan råd och vägledning som leder dig till stor framgång. För att hitta en stödgrupp som är avsedd för rökning, kontrollera din lokala recenter, kyrka eller gemenskapskollegiet.

Tips! Var lätt när du slutar röka. Gå inte till den kalla kalkonvägen.

Om du inte kan sluta kall kalkon, byt ut dina cigaretter med nikotinplåster eller tandkött. Dessa mediciner, varav många finns tillgängliga i disken, behåll nivån av nikotin i systemet stabilt när du arbetar med att inte röka. De kan förhindra några av de obekvämma fysiska symptomen som är förknippade med att röka.

Innan du ens tänker på att börja processen för att sluta röka, måste du vara villig att vara engagerad. Många människor misslyckas ofta med att sluta, eftersom de inte hade rätt inställning eller de gav upp för lätt. När du känner för att ge upp, tänk på vad du gjorde i första hand.

Det finns många hälsosamma sätt att hantera stress. Du kan försöka gå till gymmet under ett begär eller starta en ny hobby. Under din fritid läser du böcker eller tar tid att prata med vänner. Allt som håller dig upptagen hjälper dig att hålla dig borta från att röka.

Secondhand Smoke

Skydda din familjs hälsa genom att sluta röka. Secondhand rök kan orsaka cancer och andra stora hälsokomplikationer. Om du slutar röka tar du bort begagnad rök från dina nära och kära liv. Det betyder att hela din familj kommer att dra nytta av att du slutar.

Din framgång är beroende av att du behåller din motivation. Du kan tycka att det är bra att skriva inspirerande citat i din planerare, eller ha på dig smycken som påminner dig om din kamp. Oavsett vilken metod du väljer kan denna typ av visuell påminnelse hjälpa dig att avvärja begär och frestelser.

TIPS! Skapa en lista med idéer om hur du slutar röka kan uppnås. Anpassa den här listan till ditt liv och dina behov, för att sluta effektivt.

Att ge upp cigaretter är inte lätt, och det finns inget magiskt botemedel. Det är inte omöjligt att sluta röka. Framgång kan uppnås genom att använda en mängd olika tips, såsom de som anges i ovanstående artikel, tillsammans med stöd och motivation. Prova dessa metoder, och du kommer att bli förvånad över deras effektivitet.Source link