Lär dig hur du slutar röka börjar idag!


De som älskar dig vill helst att du ska sluta. Du har fått samma råd från din läkare. Ditt hem-, bil-, livs- och sjukförsäkringspremie kommer alla att minska om du väljer att sluta. Så, varför har du inte slutat röka än? Det finns ingen bättre tid än att sluta röka, så fortsätt läsa för några väldigt användbara råd om hur du kan sluta, en gång för alla.

Ett hjälpmedel som hjälper dig att sluta är att göra en lista med anledningar till varför du borde sluta röka, och också orsakerna till att du motstår att sluta. Att skriva ut fördelarna kan bidra till att belysa fördelarna med den åtgärd du tar. Du kan bli mer motiverad att stanna kvar på vägen, och därför kanske du kanske slutar att vara mindre av en utmaning.

TIPS! Gör ditt avslutningsförsök så enkelt själv som du kan. Gå inte till den kalla kalkonvägen.

Gör dina försök så hanterbara som möjligt. Välj aldrig att sluta röka genom att gå kallt kalkon. Denna metod att avsluta har en 95 procent felprocent. Nikotin är mycket beroendeframkallande, så försök använda medicinering, terapi eller en lapp. Dessa saker hjälper dig med eventuella abstinenssymptom du kan uppleva, och slutar lyckas mycket mer troligt.

Support Group

Om du vill sluta röka, gå med i en supportgrupp. Du får mycket sympati, råd och stöd genom att bygga relationer med människor som har gått eller går igenom samma sak. Dessa personer kan erbjuda tips, support och vägledning för att sluta. Det kan finnas en supportgrupp för personer som försöker sluta i ditt samhälle. Titta på platser som samhällskollegor eller kyrkor.

TIPS! Om du känner att du absolut måste röka, försök försöksmetoden först. Ta en lång promenad, ta disken eller ta bort tvätten innan du tillåter dig att röka.

Låt dina nära och vän veta att du vill sluta röka. Andra som vet om ditt mål kommer både att hålla dig ansvarig och ge dig ett supportsystem. De kan ge dig den extra nudge som du behöver för att hålla dig fokuserad på dina mål.

Fortsätt försiktigt på en dag för dag när du arbetar för att sluta röka. Bara jobba med att undvika tobak idag, för alltid tar hand om sig själv. Att göra kortare mål gör det lättare för dig att hantera, både mentalt och fysiskt. Du kan alltid ställa in mer långsiktiga mål när du känner dig bekväm med din engagemang för att sluta.

Börja träna. Det kommer inte bara att hjälpa dig att komma i form, det kan hjälpa dig att hålla dig upptagen och undvika cigaretter. Övning hjälper dig också i stressavlastning. Om du inte har tränat regelbundet, börja sedan långsamt genom att gå en promenad ute en gång varje dag eller två. Du bör diskutera dina avsikter med din läkare innan du utför någon träningsrutin.

TIPS! Kom ihåg att sluta röka är en daglig åtgärd. I stället för att fokusera på att sluta för alltid, fokusera bara på att sluta för idag.

Om du försöker sluta röka, var noga med att få gott om vila. När du förblir senare nätter blir du sårbar för att ge dig in efter dina cigarettbehov. Du är mer benägen att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Åtta timmars sömn varje natt kommer att låta dig förbli mentalt fokuserad, vilket håller dig bättre kontroll över obehagliga begär.

Nu har du läst mycket användbar information för att hjälpa dig i dina ansträngningar för att sluta röka. Om du slutar kommer du att känna dig mycket lyckligare, och du kan till och med förlänga din livslängd. Du kan använda pengarna som du brukade spendera på cigaretter för att köpa folket i ditt liv som har hjälpt dig att sluta lite tack gåva.Source link