Lär dig hur du slutar röka börjar idag!


Behovet av att röka kan vara ganska obekvämt ibland. Du måste sluta konversation och gå ut för att ha en cigarett, och du kan vara rätt oacceptabel om du inte kan röka. Om du vill sparka den här dåliga vanan till kanten, fortsätt läsa. Följande tips gör det lättare att ge upp vanan.

När du är nära att ge efter för dina begär för en cigarett, tänk på en fördröjning innan du får njuta av. Tvinga dig själv att slutföra något annat jobb, innan du kan få en cigarett. Detta hjälper dig att minska dina frestelser och flytta ditt fokus någon annanstans. Om du fortfarande bestämmer dig för att röka den cigaretten kan fördröjningstiden bara innebära att du röker en mindre dag.

Sluta röka

Hypnos är värt att prova för dem som letar efter ett sätt att sluta röka. Varje år använder tusentals människor av licensierade hypnotiska terapeuter för hjälp med sin rökning. En hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka genom att sätta dig i en trance och bygga uttalanden i ditt sinne som kommer att hålla din hjärna från att vilja röka. När du vaknar kan du upptäcka att cigaretter har något förlorat sin överklagande, vilket är ett positivt steg i slutprocessen.

Be din läkare att hjälpa dig sluta röka. Det finns receptbelagda läkemedel, inklusive vissa antidepressiva medel, som kan göra processen att sluta tolerera mer. Din läkare kan också ha andra resurser till hands, till exempel supportgrupper och gratisnummer, där du kan diskutera din kamp.

TIPS! När du vill bli rädd för att röka blir överväldigande, försök att använda en fördröjningstaktik. Försök att distrahera ditt sinne och din kropp i 10 minuter genom att gå en promenad eller ringa en vän; I den här tiden kommer din uppmaning troligen att gått.

För att avvärja den viktökning som normalt är förknippad med att sluta röka, sätt din diet bort från sötsaker och mot frukt och grönsaker. Att ersätta hälsosam mat minimerar den vikt du kan få. Du kommer naturligtvis att begära vissa livsmedel under rökning, så gör dig redo och ha hälsosamma alternativ till hands.

När du arbetar med att sluta röka, kom ihåg att ge dig själv en belöning varje gång du träffar en viktig milstolpe. Du kan ta dig ut till en ny filmversion efter den första veckan. När du har passerat den månaden långa milstolpe, njut av en fin kväll ute på din favoritrestaurang. Därefter öka din belöning långsamt tills punkten har uppnåtts att du inte tänker på att röka längre.

Cravings verkar komma oftast när en individ känner sig stressad. För att hålla dig från att falla offer för detta, hitta ett hälsosamt alternativ för stressavlastning. Få lite träning när du behöver träffa, engagera dig i en hobby eller lär din partner att ge en bra massage. När du har lite tid, försök att omringa dig med några trevliga distraktioner som att gå ut med vänner, spela spel eller läsa en bok.

Överväga att byta

Om du vill sluta röka kan du överväga att byta från ditt favoritmärke av cigarett. Överväg att byta till ett märke av cigaretter som du inte bryr dig om. Vissa tycker att detta är till hjälp. Detta är ett utmärkt första steg på vägen för att sluta!

När rökning har börjat verka som en börda för dig, är du redan på väg att sluta. Efter att ha läst råd här kommer resten av slaget med en solid spelplan och klibbar sig. De tips och förslag som nämns i den här artikeln hjälper dig att göra just det.Source link