Lär dig hur du slutar röka det enkla sättet


Massor av människor vet att de inte ska röka, men de röker fortfarande. Det är lätt att prata om att sluta röka, men att följa igenom kan vara extremt svårt. Denna artikel kan hjälpa dig att lära dig om att sluta röka för gott.

Hypnos kan vara något du bör försöka om du vill sluta röka. Många har funnit det lättare att sluta röka efter att ha besökt en hypnotisör. Hypnotisten kommer att inducera en djup trance, och sedan upprepa positiva affirmationer som kommer att inlämna sig i ditt sinne. När du vaknar kan du konstatera att cigaretter har något förlorat sin överklagande, vilket är ett positivt steg i slutprocessen.

TIPS! Så snart du bestämmer dig för att sluta röka, gå med i en supportgrupp. Det är användbart att träffa andra ex-rökare eftersom de förstår vad du upplever och kan hjälpa dig genom dina kampar.

Ta varje dag en i taget. Det är en långsam process som tar tålamod och beslutsamhet. Tänk på nutiden utan att fråga dig om framtiden. Fokusera på att komma igenom den här dagen. Från tid till gång påminner du också om att om du kan komma igenom idag kommer det att bli mycket lättare att komma igenom i morgon.

Se till att du får en tillräcklig mängd sömn när du är i färd med att ge upp din rökvanor. Sena nätter kan ge mer tid att längta efter nästa cigarett för vissa individer. Det finns oftast färre människor runt sent på kvällen för att hjälpa dig att stoppa dig från att ta bara en enda rök för dagen. Så se till att du får minst åtta timmars sömn varje natt så att din kropp och sinne är välviljade och kunna ta itu med ditt rökavvikande huvud.

Undvik några av de platser och beteenden som kan leda till att röka cigaretter. Du kan associera rökning med körning eller läsning. Ta en titt på hur du kan ändra hur du gör dessa saker, så att föreningarna är svagare och inte får dig att tänka på cigaretter. Du måste hitta en distraktion, att tänka på något annat.

När du är nära att ge efter för dina begär för en cigarett, tänk på en fördröjning innan du får njuta av. Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller kanske du behöver dricka ett glas vatten först.

Ett annat motiv för att sluta är att det kommer att gynna din familj såväl som dig själv. Personer som utsätts för begagnad rök har högre risk för att utveckla ett antal olika cancerformer och andra tillstånd. Det kommer att fungera bra för hela ditt hushålls hälsa när du slutar röka. Så, både du och dina nära och kära kan leva friskare på grund av ditt beslut att sluta röka.

Som du har lärt dig från den här artikeln kan du sluta röka om du ansöker dig själv. Tricket är beslutsamt att sluta, och att planera en strategi och hålla fast vid det. Genom att göra detta och dra fördel av de tips du har lärt dig här kommer du att kunna slutligen sparka din rökning vana.Source link