Lär dig hur du slutar röka genom att använda dessa tips


Många människor kommer att nämna hur svårt det är att sluta röka, men många av dem förstår inte hur man gör det. Liksom med allt, ju mer kunskap du har på att sluta, desto enklare är det. De råd som följer kommer att hjälpa alla som slutar röka.

Försök att göra det så enkelt som möjligt på dig att sluta röka. Försök aldrig att kyla kalkon. Det handlar om en 95% chans att det här kommer att misslyckas för dig. Nikotin är mycket beroendeframkallande, så försök använda medicinering, terapi eller en lapp. Detta kommer att hjälpa dig att komma igenom de tidiga stadierna av tillbakadragande och göra det lättare att sluta röka.

TIPS! Supportgrupper kan vara en bra resurs när du väl bestämt dig för att du är redo att sluta. Det är till hjälp att träffa andra ex-rökare, eftersom de förstår vad du upplever och kan hjälpa dig genom dina kampar.

Det första steget i något program för att sluta röka gör det åtagande att se det genom. Underlåtenhet att avsluta med framgång kan ofta hänföras till att inte behålla rätt mental attityd och helt enkelt avgå till att ge upp. Du kan förbli engagerad genom att tänka på alla orsaker som du ville sluta i första hand.

Gör inte det själv. Få hjälp av dina vänner och familj. En annan utmärkt idé är att få hjälp av en supportgrupp. Ibland genom att prata med andra som hanterar samma uttag och problem som du är kommer att hjälpa dig att luta sig på varandra och slutligen sluta vana.

Förbättra din förmåga att hantera nikotinavtagning, genom att använda hälsosamma metoder för hantera sin biverkning av stress. Få lite träning när du behöver träffa, engagera dig i en hobby eller lär din partner att ge en bra massage. När du har lite ledigt tid, ha trevliga distraktioner runt dig, till exempel läsa en utmärkt bok, prata med dina vänner eller spela nya spel.

Sluta röka

Sluta röka om du verkligen vill sluta. För att börja din resa måste du helt enkelt sluta röka först. Sluta bara – och börja inte igen. Denna strategi kommer först att vara extremt svår. Låt inte detta avskräcka dig. Att sluta kallt kalkon är ett av de mest effektiva sätten att sluta.

Varje gång du träffar ett landmärke i din behandling för att sluta röka, belöna dig själv. Jot down belöningar du ger dig själv efter att du har varit rökfri för en enda dag, vecka och månad. Håll listan på skärmen så att du måste titta på den varje dag. Det här gör att du kan bekämpa alla brådskande eller frestelser du har under dagen.

Tips! Om du inte kan ge upp cigaretter utan att kräva överväldigande dig, försök några av de nikotinbytesprodukter som tandkött eller fläckar. Dessa finns i disken på något apotek och ger din kropp en liten mängd nikotin, vilket kan minska abstinenssymptomen och få dig genom de värsta tiderna.

Du borde hitta ett sätt att hålla din motivation tydligt i sikte och i åtanke alltid. Du kan lägga motivationsmeddelanden på ditt kontor, eller ha ett smycke som representerar dina mål. Du kan också köpa dig en del smycken för att bära som en visuell påminnelse om ditt engagemang för att sluta röka.

Sluta röka

Efter att ha läst den här artikeln borde du nu bättre förstå hur man ska gå om att sluta röka på en hälsosam och informativt sätt. När du har bestämt vilka tekniker som fungerar för dig och vilka som inte gör det, blir sluta röka betydligt lättare. Använd de råd som finns här och du kommer att vara på väg mot att lämna denna ohälsosamma vana bakom.Source link