Lär dig hur du slutar röka genom att använda dessa tips


Även de med mycket starka testamenten kan ha svårt att sluta röka. Även rökare som tycker om att sluta, har svårt att ge upp det helt. Om du vill känna dig emotionellt avlägsen från din rökvanor och sparka den för bra, kommer följande tips att hjälpa dig att få bollen att rulla.

Kan hypnos fungera för dig? Varje år använder tusentals människor av licensierade hypnotiska terapeuter för hjälp med sin rökning. När du besöker en hypnotisörs klinik kommer du att sättas i ett trance tillstånd och positiva affirmationer om att sluta kommer att vara inbäddad i ditt sinne. När du kommer ut ur trance kan cigaretter vara mindre tilltalande, vilket innebär att du är så mycket närmare att sluta för gott.

Tips! Om du vill sluta röka, gå med i en supportgrupp. Det är bra att träffa andra ex-rökare eftersom de förstår vad du upplever och kan hjälpa dig genom dina kampar.

Om du försöker sluta röka, få mycket vila. Sena nätter kan ge mer tid att längta efter nästa cigarett för vissa individer. Sitter ensam på en sen natt får du också känna att du kan smyga en cigarett utan att göra någon besvikelse. Åtta timmars sömn varje natt tillåter dig att förbli mentalt fokuserad, vilket håller dig bättre kontroll över otäcka begär.

Din primärvårdspersonal kan vara en stor resurs om du inte kan sluta röka själv. Han kan ordinera dig ett läkemedel för att underlätta din ångest, abstinenssymptom och till och med irritabilitet. Fråga också din läkare om en lista över stödgrupper, terapeuter och andra resurser som kan vara till hjälp för dig.

Innan du börjar röka, är det viktigt att du är säker på att du kan vara motiverad och engagerad. Vanligtvis kan människor inte sluta röka om de inte har en positiv utsikt. Det är möjligt att förbli engagerad genom att tänka på orsakerna som du vill sluta.

TIPS! Om traditionella metoder inte har fungerat, överväga hypnos. Många rökare har haft en bra framgång med hjälp av en licensierad hypnotisör.

Tala med en läkare för att få en bättre uppfattning om alternativen som finns tillgängliga för att sluta röka. Det är möjligt att din läkare har resurser som du inte gör. En läkare kan också välja att ordinera medicinering, om de anser att det är nödvändigt.

Försök inte att sluta ensam. Titta på dina vänner och familj för lite uppmuntran genom att låta dem veta att du försöker sluta. Om de kan erbjuda lite hjälp, låta dem ge dig den hjälpen. Du kan också vara intresserad av att gå med i en supportgrupp. Bara prata med andra som är på samma resa som du kan ge dig mer inspiration och styrka för att slutligen sluta.

När du ska sluta röka, låt din familj och vänner veta. De kommer att hålla dig på rätt spår och uppmuntra dig när du känner dig svag. Ett bra stödsystem är ett viktigt verktyg. Att få hjälp från andra människor gör att du är mer sannolikt att lyckas.

Tips! Om du slutar röka kall kalkon inte är ett alternativ, komplettera dina försök med nikotinersättningsprodukter som nikotingummi eller fläckar. Dessa mediciner, varav många finns tillgängliga i disken, behåll nivån av nikotin i ditt system stadigt när du arbetar med att inte röka.

Håll din motivation för att sluta tänka hela tiden. Detta kan innebära att du håller ett inspirerande citat eller bild på jobbet eller i din plånbok för att komma ihåg varför du slutar. Hur som helst kan du hitta den här visuella påminnelsen som är användbar i ansiktet av frestelse och begär senare.

Det kraftfulla rådet ovan visar att du kan möta sluta utan rädsla och öka din chans att lyckas. Du kan sluta röka med beslutsamhet och självförtroende, så börja din resa genom att tillämpa ovanstående tips på din dagliga rutin idag. Du kommer bli förvånad över att lära dig allt du kan göra när beslutsamhet sätter in.Source link