Lär dig hur du slutar röka genom att använda dessa tips


Många rökare tycker att sluta är mestadels en fråga om att bli av med tobaken och förlita sig på ren beslutsamhet att sluta. Medan dessa saker kan hjälpa dig att sluta, behöver det inte vara så svårt. Det finns ett antal metoder du kan använda för att hjälpa dig att sluta röka vana.

Om du vill sluta röka, gå med i en supportgrupp. Det kan hjälpa till med nätverk med andra som förstår dina fysiska och känslomässiga symptom, eftersom de upplever samma sak. Dessa människor kan bli dina vänner och erbjuda dig en mängd råd som kan hjälpa dig att hålla dig på rätt spår. Du är säker på att hitta några supportgrupper i ditt område. De kan träffas i en kyrka, ett communitycenter eller en skola efter timmar.

TIPS! Så snart du bestämmer dig för att sluta röka, gå med i en supportgrupp. Det finns mycket styrka och trygghet i en grupp likasinnade människor som alla sätter sig mot samma mål och hanterar samma utmaningar.

Om du vill ge efter ett lust, sätt av det så länge som möjligt. Gör dig själv göra en annan aktivitet först, bara ta en promenad runt huset eller dricka en kopp te. Ibland är försenad rökning faktiskt tillräcklig för att förhindra att du tar den puffen. Om du slutar ge dig i alla fall, var det lite längre att du kunde vara rökfri.

Ge hypnos ett försök om du vill sluta röka. Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott. De kommer att placera dig i ett hypnotisk undermedvetet tillstånd som gör att de kan fylla ditt sinne med positivitet och motivation. Dessa bekräftelser kommer att vara i ditt undermedvetna, vilket kommer att hjälpa dig på väg att sluta röka.

Sluta röka

TIPS! Fördröjningstaktiken är ett bra verktyg att använda när begäret efter en cigarett verkar överväldigande. Fördröja rökstoppet i tio minuter och använd sedan din tid klokt.

När du försöker sluta röka, ska du göra vänner och familj medvetna om dina planerade förändringar. Att dela dina planer med dem omkring dig kan innebära att du kan lita på dem för att öka din motivation eller distrahera dig när cravings slår. Hjälp av dessa människor kan hålla dig fokuserad på din plan att sluta röka.

För att sluta röka mer tolerabel, ta bara ett steg åt gången. Gör dina mål mycket korta och uppnåeliga – en dag i taget. Att fokusera på en dag i taget är lättare än att fokusera på den långsiktiga. Långsiktiga mål kommer när du har slutat ett tag och har bättre förmåga att hantera dagslivet.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka om du inte kan göra det själv. En läkare kan ordinera mediciner för att underlätta dina ansträngningar. Din läkare kan också hjälpa dig att hänvisa till stödgrupper och andra resurser du kan använda för att se till att du lyckas sluta.

TIPS! När du försöker sluta röka måste du hålla dig borta från de saker som utlöser du och får dig att röka Om du till exempel röker under körning eller när du dricker, är det viktigt att justera hur du gör sådana saker, så att du inte automatiskt uppmanar dig att röka.

Innan du börjar måste du göra ett åtagande att sluta. De flesta misslyckas eftersom de ger upp eller håller sig i en negativ tankeprocess. Det är möjligt att förbli engagerad genom att tänka på orsakerna du vill sluta.

Tala med din läkare om att sluta röka. En läkare har tillgång till resurser som du inte gör. Dessutom kan din läkare ordinera dig en medicin för att sluta om han eller hon tror att du behöver.

Överväg att klippa tillbaka på din rökning. Om du vill sluta röka helt, kan det leda till att du pekar i rätt riktning. Undvik att röka när du först vaknar. Försök röka endast en halv cigarett för att minska rökning.

Hanteringsmekanismer

Det är möjligt att sluta röka. Det är inte lätt, men det finns många sätt att bota begäret. Medan du säkert kan förvänta sig att kräva cigaretter från tid till annan, blir dessa begär lättare att motstå med lämpliga hanteringsmekanismer. Ovanstående råd bör vara till hjälp för dig när du skapar bättre hanteringsmekanismer.Source link