Lär dig hur du slutar röka genom att använda dessa tips


Även om de negativa effekterna av nikotinberoende har blivit väl dokumenterade, är det fortfarande svårt för många att avstå från vanan. Om du kämpar med tobaksberoende vet du att det finns hjälp. Applicera de tips som du tycker är mest användbara när du försöker sluta röka.

Berätta för dina släktingar att du slutar, så att de kan ge stöd. Kommunicera ditt behov av support, så att de kan förstå sina viktiga roller, snarare än att bli dömande eller tvivelaktiga. Berätta för dem att du förmodligen kommer att vara irrationell och i ett deprimerat humör först. Det är inte enkelt att sluta röka, du borde alltid utveckla ett stödsystem.

Tips! Att gå med i en bra stödgrupp kan hjälpa dig att sluta röka. Det finns mycket styrka och trygghet i en grupp likasinnade människor som alla driver mot samma mål och hanterar samma utmaningar.

När du försöker sluta röka, måste du se till att du undviker någon triggers som gör att du vill ha en cigarett. Om du gillar att ha en cigarett med kaffe kan du byta till te, till exempel. Hitta något annat som kan tänka dig av saker när det händer

Börja med att klippa tillbaka på din rökning. Att vidta stegvisa steg är ett bra sätt att hjälpa dig att uppnå dina långsiktiga mål att sluta. Du borde vänta minst en timme innan du har din första rök på dagen. Klipp tillbaka i halvor av cigaretter för att få dig att vana att stanna.

Sluta röka

TIPS! Om du vill sluta röka, berätta för dina nära och kära om dina planer. Du kommer att känna att du inte vill släppa dem genom att röka igen, vilket hjälper dig att hålla dig motiverad.

Det första steget i någon plan att sluta röka, stoppar. Stopp är det bästa sättet att starta din resa. Sluta bara röka och börja aldrig igen. Att sluta direkt kan tyckas svårt först. Tid har visat att denna metod är mycket effektiv, övergripande.

Rengör ditt hem från topp till botten när du slutar röka. Du ska städa din møbel och mattor, rengöra väggarna och rengöra dina gardiner och draperier. Ditt hus kommer att lukta rent och friskt, och du kommer inte att påminnas om önskan att röka varje gång du går genom din dörr.

Skapa ett belöningssystem för dig själv i förväg, och varje gång du träffar ett mål, behandla själv. Kom upp med en givande belöning för varje uppsättning dagar, veckor eller månader du går utan att röka. Stick din lista på kylskåpet eller en annan plats där du kommer att märka det ofta. Detta kommer att ge dig den motivation du behöver när du känner för att ge dig frestelsen.

Tips! Om du försöker sluta röka, se till att du har gott om vila. Några tycker att de längtar efter cigaretter mer när de stannar uppe sent.

När du försöker sluta röka, håll dig positiv. Att sluta röka är svårt, och till och med en väl förberedd ansträngning kan misslyckas ibland. Hitta dina svagheter och skapa solida säkerhetskopieringsplaner för att hålla dem från att spåra dig igen. Du kan använda detta för att hjälpa dig att nå framgång någon gång i framtiden.

Rökning kan vara det du gör i stressstunder för att lugna dig själv. Om så är fallet kommer det att vara nödvändigt för dig att identifiera ett annat sätt att uppnå avslappning. Meditation, musik och yoga är några bra idéer att försöka. De kan minska allvaret av dina begär för en cigarett och hjälpa till att minska stress.

Genom att ta del av de råd som du har lämnat här är du ett steg närmare att få cigaretter ur ditt liv för gott. Du förtjänar frihet från nikotin och tobak. Ge dig själv möjlighet att stoppa denna hemska missbruk. Du kommer att belöna dig själv med ett hälsosammare, längre liv, för att inte tala om de pengar du ska spara när du slutar röka.Source link