Lär dig hur du slutar röka genom att använda dessa tips


För de flesta rökare är sluta det svårasta de någonsin kommer att göra i sina liv. Vidare finns det ingen enda strategi som garanteras att fungera för alla. Du kan ha några försök och fel framför dig innan du hittar en teknik som fungerar för dig. Om du använder råd nedan kommer det vara lättare att sluta röka en gång för alla.

Försök göra det så enkelt som möjligt på dig att sluta röka. Försök aldrig att sluta med kall kalkon. Om du försöker sluta med kall kalkon kanske du hamnar i återfall. Nikotin är extremt beroendeframkallande, så använd en patch, terapi eller medicinering. Du kommer att ha en lättare tid att göra det genom ett tidigt tillbakadragande, vilket ger dig en bättre chans att sluta.

TIPS! Om du önskar att röka smälter din lösning, försök åtminstone att sätta av det så länge som möjligt. Ställ in uppgifter som du åtar dig att utföra före den cigaretten, inklusive små saker som att gå på promenad eller göra en juicejuice.

När du försöker sluta röka, borde du göra vänner och familj medvetna om dina planerade förändringar. Att ge bekanta personer med denna information kan låta dem motivera dig, tillsammans med att hjälpa dig att slå frestelser. En stödjande grupp av nära och kära kan ge dig det tryck du behöver hålla fast vid dina planer för att sluta.

övningsrutin

Du kan gå med i ett gym eller börja en vanlig träningsrutin för att hålla dig upptagen. Detta kommer att innebära den tid du skulle ha spenderat att röka. Träning kan hjälpa till att underlätta stress. Låt inte din brist på träning hindra dig. Börja små och gå framåt därifrån. Du bör diskutera dina avsikter med din läkare innan du utför någon träningsrutin.

TIPS! Gör en lista över strategier som hjälper dig att sluta. Sitt ner och gör en lista över saker som kommer att fungera för din personlighet.

Om du försöker sluta röka, få mycket vila. För många människor, om du är sent, kommer det att göra att du vill röka. Du är mer benägen att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Att få gott om sömn kommer inte bara att begränsa den tid du sitter och tänker på cigaretter, det kommer också att hjälpa din kropp att övervinna nikotinuttaget.

Få stöd av dina nära och kära för att hjälpa dig sluta röka. Låt dem veta att du behöver den typen av stöd och att det inte finns något behov av att dömas av dem. Varna dem också att du kan vara dåligt tempererad i början och att din bedömning kan vara lite grumlig. Försök att maximera din stödnivå under hela processen att sluta röka.

När du försöker sluta röka, belöna dig själv för varje milstolpe du passerar. Ta dig till exempel en film efter en vecka av att vara rökfri. Efter en längre tid kan du göra dig till något dyrare eller elegantare. Efter det fortsätter du att göra belöningen bättre tills du är på en punkt där rökning inte längre är ett problem.

TIPS! Skapa en träningsplan eller ett träningsprogram som hjälper till att fylla tomrummet kvar av cigaretter. Övning kan också fungera som en stressavlastare.

Det som fungerar för en person kanske inte fungerar för en annan. Det är inte omöjligt att sluta röka. Du kan bli framgångsrik genom att använda några av tipsen från artikeln ovan om du också har lite stöd och motivation. Prova dessa idéer och du kan bli positivt överraskad.Source link