Lär dig hur du slutar röka genom att använda dessa tips


Du måste vara motiverad om du vill bli framgångsrik när du bestämmer dig för att sluta röka. Tänk på fördelarna med att sluta. Du skulle göra det bra för att tydligt förstå fördelarna som ska uppstå när du slutar röka, särskilt eftersom det tjänar som en förstärkning när tiderna är svåra. Tänk bara på hur du kan spara pengar, ditt utseende och till och med ditt liv genom att sluta. Du skyddar även din familjs hälsa eftersom du inte längre röker runt dem. Fortsätt läsa för att få reda på mer om de mest effektiva metoderna att sluta röka.

Ta saker dag för dag. Snarare än att fokusera på att aldrig ha en cigarett någonsin igen, koncentrera dig bara på att inte lysa upp idag. Att ha en kortare tidshorisont gör det enklare fysiskt och mentalt. Långsiktiga mål kommer när du har slutat ett tag och har bättre förmåga att hantera den dagliga mallen.

Övningsrutin

TIPS! Gör ditt avslutningsförsök så enkelt på dig som möjligt. Undvik att gå på kallt kalkon.

Börja träna rutiner eller gå med i ett gym, inte bara för hälsofördelarna, utan för att hålla dig upptagen och borta från cigaretter. Övning är en beprövad stressavlastare, och personer som slutar röka behöver stressavlastningar! När du inte har utövat ett tag börjar du med enkla promenader och bygga därifrån. Var noga med att diskutera vilken träningsrutin som helst med din läkare innan du börjar.

När du slutar röka, vila så ofta som möjligt. Massor av människor tycker att om de stannar upp sent, är de mer benägna att kräva cigaretter. De fina timmarna är också tider när du är mer benägen att vara ensam och mindre sannolikt att bli observerad av andra. Genom att sova åtminstone åtta timmar varje natt kommer dina mentala förmågor att bli mer akuta och du kommer att ha mer viljestyrka för att övervinna dina begär.

För att avvärja den viktökning som normalt förknippas med att sluta röka, sätt din diet borta från godis , och mot frukt och grönsaker. Detta kan hjälpa till att balansera ditt system och undvika onödig viktökning. Din kropp kommer att kräva mat när du slutar röka och en hälsosam kost kommer att hålla dig fokuserad på en hälsosam livsstil.

TIPS! Om du är uppriktig i din strävan att sluta, hitta en supportgrupp och håll fast vid dem. Dessa nya ex-rökare kan vara en värdefull källa till stöd när de möter de olika utmaningar som konfronterar dig, som de har eller har att göra med dem också.

Om din kalla turkey-ansträngning att sluta röka misslyckades, få då lite extra hjälp via produkter som nikotinplåster eller tuggummi. Dessa produkter ger din kropps nikotin utan att behöva använda cigaretter, vilket hjälper dig att undvika abstinenssymptom medan du bryter mot den vanliga rökning.

Secondhand Smoke

Sluta röka nu, inte bara för dig själv utan för alla kära som du ha. Din familj är utsatt för risken för hälsoproblem på grund av din begagnad rök. Detta kommer att bli förödande under tiden, eftersom du kan utsätta giftiga kemikalier genom secondhand rök. Avsluta kommer att göra både dig och de som du älskar friskare.

TIPS! Förstå att sluta röka kommer att ta lång tid att materialisera. Att sluta röka är en process.

Du måste kunna modiga svårigheterna med uttag och begär att sluta röka för gott. Glöm aldrig vad som håller dig motiverad mest, och du får den bästa chansen att lyckas med att följa igenom. Tänk på att använda de tips som ges till dig i ovanstående artikel. Genom att göra detta är du på rätt väg mot att permanent eliminera denna dåliga vana.Source link