Lär dig hur du slutar röka genom att använda dessa tips


Medan du vet att det är illa för dig, är rökning fortfarande svårt att sluta. Om du försöker sluta röka, kanske du bara behöver lite tryck ner rätt väg. Läs vidare för användbara råd om hur du kan uppnå ditt mål att eliminera rökning från ditt liv.

Bryt fördelarna med att sluta röka genom att skapa en lista med specifika fördelar och nackdelar. När något läggs i skrivning kan det ha en inverkan på hur du tänker på saker. Det kan hålla dig fokuserad på ditt mål, vilket borde göra det lättare att sluta.

TIPS! Gör en lista över fördelarna med att sluta och nackdelarna att bestämma sig för att sluta. Detta hjälper till att öka oddsen för att framgångsrikt och permanent sparka din rökning vana.

Försök att distrahera dig själv när du planerar att röka en cigarett. Ta en lång promenad, diska eller ta bort tvätten innan du tillåter dig att röka. Kanske kan de extra få minuterna du använder ditt sinne med något annat hindra dig från att röka. Även om du sänker cigaretten i slutändan kommer du åtminstone att röka en eller två mindre än vad du normalt skulle ha den dagen.

Sluta röka

Ta bara en dag om du försöker sluta rökning. Det är en stor process att sluta röka. Tänk inte ens på framtiden. Idag är allt du borde oroa dig för, så se till att du inte röker just nu och din dag börjar börja lägga till för alltid.

TIPS! Gör dina försök så hanterbara som möjligt. Försök inte avsluta den kalla kalkonväggen.

Var öppen och låt folk veta om ditt mål att sluta röka. Detta kan hjälpa dig att skapa en supportgrupp för att underlätta processen. Det kan vara vad du behöver för att fortsätta.

Gör en lista över metoder du kan använda för att hjälpa dig att sluta röka. Att anpassa och anpassa listan gör det mer effektivt. Alla har en unik stil som hjälper dem att uppnå sina mål. Identifiera strategier som kommer att fungera för dig. Skapa din egen lista gör det här.

Om du försöker sluta röka, se till att du har gott om vila. Att inte få tillräcklig sömn kan ibland leda till begär. Det finns inte folk runt sent på kvällen, det gör det enkelt för dig att smyga en rök. Att få en full åtta timmars sömn varje natt gör att du kan behålla din motivation och din förmåga att bekämpa cigarettbehov.

Tips! Som med andra missbruk, närma dig varje dag utan en cigarett som en liten seger. Fokusera inte på att röka någonsin igen.

För att avvärja den viktökning som normalt förknippas med att sluta röka, sätt din diet bort från sötsaker och mot frukt och grönsaker. Detta kommer att öka din hälsa genom att njuta av hälsosam produktion samtidigt som du stoppar viktökning i spåren. Din kropp kommer att kräva mat när du slutar röka och en hälsosam kost kommer att hålla dig fokuserad på en hälsosam livsstil.

Att sluta röka kan vara mycket svårt, men att veta mycket effektiva strategier kan göra det mycket lättare för dig. Använd tipsen här för att sluta inom en rimlig tid. Fortsätt läsa för idéer som hjälper dig att sluta och aldrig se tillbaka.Source link