Lär dig hur du slutar röka genom att använda dessa tips


För många människor blir avskräckta och överger sina försök att sluta röka. Det är möjligt att sluta om din inställning är positiv, och du har viljestyrka och några idéer som de som anges i följande artikel för att hjälpa dig. Följ detta råd, och du kommer se att sluta röka är enkelt.

Du måste göra din rökningstopp så enkelt som möjligt. Under inga omständigheter bör du försöka sluta kall kalkon. Genom att göra detta är du nästan säker på att misslyckas. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande är det viktigt att använda en metod som innehåller recept eller nikotinplåster eller tuggummi. Detta kommer att underlätta dig genom de svåra tidiga tillbakadragningsstadierna och sluta göra det lättare.

TIPS! När du känner dig för en cigarett, sätt en viss tid att du får vänta dig. Ta en kort promenad innan du ger dig tillåtelse att röka eller avsluta ett glas vatten.

Om du är uppriktig i din ansträngning att sluta, hitta en supportgrupp och håll fast vid dem. Det är användbart att träffa andra ex-rökare eftersom de förstår vad du upplever och kan hjälpa dig genom dina kampar. Dessa personer kan erbjuda tips, support och vägledning för att sluta. Kontakta lokala samhällsorganisationer som samhällskollegor, rekreationscenter och religiösa organisationer för att fråga om stödgrupper för ex-rökare.

Om du känner att du måste röka en cigarett, försök sedan avstänga din första så länge som möjligt. Ett enkelt glas vatten först, eller sätta på dig röken tills du tar en promenad, kan vara mycket effektiva sätt att fördröja ditt begär. Du kan upptäcka att försena din nästa cigarett lite kommer att minska dina begär. Om du fortfarande väljer att röka den cigaretten, kan fördröjningstiden bara innebära att du röker en mindre den dagen.

När du slutar röka är det en daglig händelse. Att sluta röka är en lång process. Tänk inte på framtiden. Gör dagliga ansträngningar och fokusera på att komma igenom varje dag utan att röka så att dessa nya vanor blir en del av din livsstil.

TIPS! Om traditionella metoder inte har fungerat, överväga hypnos. Professionella hypnotisörer har varit mycket framgångsrika när det gäller att behandla individer som vill ge upp vanan.

Förtjänar med hjälp av din familj och vänner att stödja dina ansträngningar för att sluta röka. Gör det klart att du behöver support men att det inte kommer att hjälpa till om dom är dömande. Berätta för dem att du förmodligen kommer att vara irrationell och i ett deprimerat humör först. Att sluta röka är inte lätt, så du bör utnyttja stöd från dina nära och kära för att hjälpa dig genom processen.

Innan du börjar röka, är det viktigt att du är säker på att du kan vara motiverad och engagerad. Den vanligaste orsaken till återfall är att man inte fullt ut förbundit sig att besluta att sluta röka. Du kan stärka din beslutsamhet genom att påminna dig själv ständigt av de många anledningarna som gör det viktigt för dig att sluta.

Belöna alla dina milstolpar när du försöker sluta röka. Till exempel, gå till en film när du har slutat röka i en vecka. Efter en längre tid kan du göra dig till något dyrare eller elegantare. Därefter bygga belöningen långsamt tills du har nått den punkt där du inte längre tänker på att röka.

TIPS! Ta bara varje dag som det kommer. Kom ihåg att sluta kommer alltid att vara en process, och det sker vanligtvis inte över natten.

Skulle byte av märken hjälpa dig i ditt mål? Överväg att röka ett varumärke du inte gillar. Se till att du inte hittar dig själv att röka ett större antal eller inhalera annorlunda för att kompensera. Detta är ett utmärkt första steg på vägen för att sluta!

Sluta röka

Om du vill sluta röka, måste du vara okej när du slutar mer än en gång. Fråga någon tidigare rökare du vet han eller hon lyckades inte lyckas efter bara ett försök. Sluta röka och planera bara på att gå så länge du kan utan att starta upp igen. Om du misslyckas och har en cigarett, sätt snabbt ett nytt slutdatum. Håll bara på det och försök att förlänga den tid du slutar, medan du lär dig vad som utlöste dig till att röka igen varje gång. Slutligen har du den framgång du vill när du slutar för sista gången och aldrig röker igen.

TIPS! När du bestämmer dig för att sluta röka en gång för alla, gör en lista fylld med användbara tips och sluta strategier. Att ta tid att tänka och anpassa din lista utifrån din personlighet är en bra metod att sluta.

Som nämnts i början av denna artikel vill vissa rökare sluta men har inte viljestyrka att göra det. Människor som kan sluta brukar ha en stridsplan och motivation för att hålla dem på rätt spår. Informationen i den här artikeln ger dig den information som behövs för att skapa en bättre plan för dig själv och kanske hjälpa dig att hålla fast vid den.Source link