Lär dig hur du slutar röka genom att använda dessa tips


Att fatta beslut att sluta röka är något som ger dig stora fördelar. Utöver hälsofördelarna kommer dina kläder luktar bättre, dina tänder blir vitare och dina fingrar kommer inte att ha de gula fläckarna, så använd tipsen nedan för att sluta lite lättare. Håll dessa tips i åtanke och använd dem när det behövs för att ge dig den extra hjälp du behöver för att bli en stolt icke-rökare.

10 minuter

Tips! Kom med din egen personliga plan för att sluta. Listupptagning i din avslutande ansträngning kommer att hjälpa mycket när du skapar en källa till riktning.

När du har en rökning, försök försökstaktiken. Genom att berätta för dig själv att du kommer att se hur du känner på 10 minuter och sedan distraherar ditt sinne och kropp under den tiden, kommer du normalt att hitta 10 minuter senare, kommer begäret att gått. Om det inte fungerar första gången, upprepa det här steget tills det gör det.

Be din läkare att hjälpa dig att sluta röka. Det finns mediciner tillgängliga för att hjälpa dig att sluta röka eller förenkla processen. De kan också erbjuda andra möjligheter till stöd eller behandling.

Kall kalkon för att sluta röka är inte den smartaste idén, försök få kompletteringar för att hjälpa dig på vägen, saker som nikotinplåster eller tuggummi. Dessa produkter kommer att underlätta några av de abstinenssymptom du kan gå igenom. Nikotin är ett mycket beroendeframkallande läkemedel och de fysiska begären kan vara mycket svåra att övervinna.Source link