Lär dig hur du slutar röka med dessa tips


Rökning är en dålig vana som kan ha skadliga påverkan på din egen hälsa och hälsan för de människor som lever med dig. Det orsakar alla typer av cancer, andningssvårigheter, hjärt- och artärkomplikationer, och försämrar i grunden alla celler i kroppen, liksom att erodera din livskvalitet och kosta dig en liten förmögenhet. Det är farligt för människor runt dig att andas in din andrahandsrök. Det här är en bra anledning till varför att sluta röka är så viktigt. Följande artikel kommer att ge dig råd om att du slutar effektivt.

Om du vill ge dig ett lust, sätt av det så länge som möjligt. Ange uppgifter som du åtar dig att utföra före den cigaretten, inklusive små saker som att gå på en promenad eller göra en juicejuice. När du håller ut för den extra lilla tiden kan du kanske upptäcka att du lyckas besegra begäret trots allt. Om du fortsätter och röker, kan förseningen åtminstone minska din rökning för den dagen.

Tips! När du väl bestämt dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp. Det finns stor nytta i nätverk med människor som förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du står inför.

Om du har en önskan om att sluta röka, bör du överväga att prova hypnos. Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott. Hypnotisten kan sätta dig i djupt trance och ge dig positiva affirmationer som håller dig inbäddad i ditt sinne. Denna hypnos kommer att berätta för din hjärna att rökning inte är tilltalande, vilket hjälper dig att undvika trängsel att röka.

Kom med din egen personliga plan för att sluta. Listupptagning i din avslutande ansträngning kommer att hjälpa mycket eftersom du skapar en källa till riktning. Varje person uppnår sina mål olika. Identifiera strategier som kommer att fungera för dig. Att göra en lista för dig själv av dina egna metoder hjälper dig att nå ditt mål.

Koncentrer dig varje dag när det gäller att hjälpa dig att sluta röka. Snarare än att fokusera på att aldrig ha en cigarett någonsin igen, koncentrera dig bara på att inte lysa upp idag. Ibland har det en kortare tidslinje som gör det lättare för dig mentalt och fysiskt. Det är inget fel med att ställa upp långsiktiga mål, men bli bekväm med det dagliga engagemanget om att röka upphörde.

TIPS! Om du röker en cigarett är något du inte kan undvika, åtminstone försöka för tiden innan belysningen uppstår. Tvinga dig själv att göra något, oavsett om det går en promenad runt kvarteret eller helt enkelt dricker ett helt glas vatten innan du får en cigarett.

Se till att du får gott om vila när du är arbetar för att sluta röka. Att stanna upp sent kan höja trötthet, öka cravings för en cigarett. Sena nätter kan också vara frestande gånger att smyga en cigarett, speciellt om resten av ditt hus sover. Om du får åtta timmars sömn varje kväll, kommer du att kunna fokusera bättre, vilket innebär att du kan kontrollera begär.

Sluta röka

Om du har kämpat gång på gång och slutat röka, överväga att planera en tid med din läkare. Receptbelagda läkemedel kan göra att sluta röka lättare att hantera. De är inte för alla, så denna diskussion bör också inkludera din detaljerade medicinska historia. Förutom att informera dig om olika behandlingar med rökning, kan han eller hon också informera dig om supportgrupper och andra resurser i samhället som kan vara användbara.

Tips! Se till att du får tillräcklig sömn när du försöker sluta röka. Om du stannar upp sent kan det öka cigarettbehovet.

Se till att du har en stark supportgrupp av vänner och familjemedlemmar när du bestämmer dig för att sluta röka. Det är viktigt att de förstår att du behöver deras odödliga stöd. Påminn dem om att du kan ha tider av frustration och irritabilitet och be dem att bära med dig. Att skicka rökning vana kan vara det svåraste du någonsin har gjort, och stöd från vänner och familj är kritiskt.

Överväg att använda en nikotinbyte-typ av terapi. Nikotinavdrag orsakar flera obehagliga psykiska symptom, inklusive rastlöshet, irritabilitet, depression och frustration. Cravings för en cigarett kan vara mycket kraftfull. Nikotin-ersättningssystem hjälper dig att hantera begären. Rökare som använder nikotingummi, fläckar eller pastiller som ett hjälpmedel för att försöka sluta dubbla chanserna för att lyckas. Det är väldigt farligt att röka vid användning av dessa produkter. Därför, för att skydda dig, undviker du att röka om du använder nikotinbytesterapier.

Rökning av cigaretter är dålig för din hälsa. Hjärtattacker, emfysem och lungcancer är bara några av de många riskerna med att rökning sätter på din hälsa. Röket från begagnad inandning är också en mycket farlig sak, och är därför farlig för allmänheten som helhet. Sätt de råd du har hittat här i praktiken, och du kanske kan sparka den dåliga vanan för alltid.Source link