Lär dig hur du slutar röka med dessa tips


Alla har goda avsikter att sluta röka, men aldrig verkligen följa dessa avsikter. Tipsna nedan hjälper dig att uppnå din dröm. Läs dem noggrant. Applicera allt som du vet för att verkligen kunna sluta för alltid.

Gör dina försök så hanterbara som möjligt. Försök aldrig att sluta med kall kalkon. Endast 5% av de som försöker denna metod lyckas. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så medicinering, fläckar eller terapi kan vara nödvändiga. Detta ökar sannolikheten för att du slutar bra.

När du känner en uppmaning att röka och inte kan motstå, släcka den åtminstone till senare. Tvinga dig själv att slutföra något annat jobb, innan du kan få en cigarett. Ibland kan fördröjning av rökning hjälpa dig att motstå rökning. Även om du i slutändan röker, kan förseningen fortfarande minska det totala antalet cigaretter du har på en dag.

Tips! Var lätt när du slutar röka. Att försöka sluta med kallt kalkon är aldrig en bra idé.

Se till att du får mycket vila om du slutar röka. Ju längre du stannar upp, ju fler begär du kommer att möta. Du är mer benägen att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Så se till att du får minst åtta timmars sömn varje natt så att din kropp och sinne är välviljade och kunna ta itu med ditt rökavvikande huvud.

10 minuter

Fördröjning taktiken är ett bra verktyg att använda när längtan efter en cigarett verkar överväldigande. Berätta för dig själv att du ska vänta 10 minuter för att se hur du kommer att känna, försök sedan distrahera dig själv, för att du i regel hittar 10 minuter är en bra tidsram för att du ska passera. Upprepa detta steg upprepade gånger om du behöver.

TIPS! När du känner trängsel för en cigarett, sätt en viss tid att du får vänta dig. Till exempel, kräva att du tar en lång promenad innan du ger in och har en rök.

Om du har problem med att sluta röka på egen hand, prata med din läkare. Det kan finnas receptbelagda läkemedel som kan hjälpa till att sluta, bland annat vissa antidepressiva medel. Din läkare kan förmodligen också erbjuda information om hotlines, supportgrupper och andra resurser som ökar sannolikheten för att du kommer att kunna sluta.

Det finns en viss mängd viktökning som ofta är resultatet av att man slutar röka, och att äta frukt och grönsaker istället för sötsaker är ett sätt att hjälpa till att undvika detta. Detta kommer att hjälpa till att kontrollera din vikt vid denna avgörande tid. Det är normalt för din kropp att kräva mat under stoppprocessen, och det bästa sättet att tysta dina begär och stabilisera ditt humör är att äta hälsosamma snacks.

Samla stöd från alla som du älskar. Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, inte deras dom. Låt dem veta att du kan vara skarp eller irriterad på grund av uttag, men det kommer att gå och det är inte din avsikt att vara som sådan. Det är inte enkelt att sluta röka, du borde alltid utveckla ett stödsystem.

TIPS! Hypnos är värt att prova för dem som letar efter ett sätt att sluta röka. Många individer har avslutat framgångsrikt efter att ha arbetat med en licensierad hypnotisör.

Du kommer att bli mycket mer optimistisk tack vare det faktum att du inte behöver röka hela tiden och du kan börja leva en hälsosam livsstil. Sätt informationen i denna artikel i praktiken för en hälsosammare, lyckligare du!Source link