Lär dig hur du slutar röka på det enkla sättet


Rökare vet att rökning är skadlig för hälsan. Vilken rökare har någonsin försökt att argumentera för sin hälsosamma kvalitet hos sina cigaretter? De som aldrig rökt kan göra ljuset av ansträngningarna att sluta, men en tidigare rökare vet hur svår det kan vara. Låt andra hjälpa dig att starta din egen process genom att läsa vad som fungerade för dem.

Avsluta kan vara enkelt om du vet hur man ska gå åt det korrekt. Försök inte sluta utan att ha en coping plan på plats. Om du försöker sluta med kall kalkon kanske du hamnar i återfall. Kämpa med nikotinbehov med produkter som fläckar eller piller. Dessa saker hjälper dig med eventuella abstinenssymptom du kan uppleva, och slutar lyckas mycket mer sannolikt.

TIPS! Försök att göra det så enkelt som möjligt för dig själv att sluta röka. Försök inte avsluta den kalla kalkonväggen.

När du äntligen valt att sluta röka, tänk på att gå med i en supportgrupp. Det kan vara fördelaktigt att prata med ex-rökare som har upplevt samma saker som du går igenom, och förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du går igenom. Du kommer att få underbara råd och stöd från sådana människor som de tidigare varit i dina skor. Du är säker på att hitta några supportgrupper i ditt område. De kan mötas i en kyrka, ett samhällscentrum eller en skola efter timmar.

Sluta röka

Hypnos har visat sig vara en effektiv stopprökning för många människor. Att se en licensierad hypnotisör kan vara effektiv och har visat sig lyckad för många människor. En hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka genom att sätta dig i en trance och bygga uttalanden i ditt sinne som kommer att hålla din hjärna från att vilja röka. När du vaknar kan du upptäcka att cigaretter har något förlorat sin överklagande, vilket är ett positivt steg i slutprocessen.

TIPS! Supportgrupper kan vara en bra resurs när du väl bestämt dig för att du är redo att sluta. Det finns stor fördel i nätverk med människor som förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du står inför.

Det finns en viss mängd viktökning som ofta är resultatet av att man slutar röka och att äta frukt och grönsaker istället för sötsaker är ett sätt för att undvika detta. Du kommer att minimera din viktökning när du gör det här. Att äta en hälsosam kost kommer att hålla ditt sinne fokuserat och minska dina ohälsosamma begär som du anpassar till ditt liv utan cigaretter.

När du förbinder dig att sluta röka, planera lämpliga belöningar för varje milstolpe du uppnår. Till exempel, en gång i veckan har gått utan en cigarett, gå till en film. På dag 30 kan du gå ut på middag på en fancy restaurang. Efter det här sakta öka din belöning långsamt tills punkten har uppnåtts att du inte tänker på att röka längre.

Älskade

TIPS! När du känner lusten att röka, försök att skjuta upp din cigarett som så länge som möjligt. För att hjälpa dig att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt, överväga att ta en promenad eller njuta av lite vatten innan du röker.

Skydda din familjs hälsa genom att sluta röka. Secondhand rök kan orsaka cancer och andra stora hälsokomplikationer. När du slutar röka kommer du också att stoppa hur mycket du utsätter dina nära och kära för de farliga kemikalierna i andrahandsrök. Inte bara blir du friskare när du slutar röka, men dina nära och kära kommer också att vara friskare.

Gör din familj och vänner medvetna om din avsikt att sluta röka. Dina älskade vill utan tvekan stödja dig, och de kan fungera som påminnelser om varför sluta är så viktigt. Du kommer sannolikt att vara framgångsrik när du slutar om du lägger denna typ av stöd på plats. Din framgångsgrad för att sluta kommer att öka mycket.

Håll dig positiv och motiverad för att sluta röka. Försök att föreställa dig hur bra ditt liv kommer att vara när du slutar. Tänderna kommer att se vitare ut, dina kläder kommer inte längre att lukta som rök, och din andedräkt gör dig mycket mer kissbar. Medan många människor svarar på negativ förstärkning, kan en positiv outlook också vara mycket kraftfull.

Tips! Ett regelbundet träningsprogram hjälper dig i din ansträngning att sluta röka. Övning är en beprövad stressavlastare, och personer som slutar röka behöver stressavlastningar! Brist på träningsrutin i ditt liv innebär att du tar dig tid och börjar med korta uppmätta aktivitetssteg.

Nonsmokers kan helt enkelt inte förstå varför någon skulle tända när de vet att rökning orsakar hälsofrågor. En icke-rökare har ingen aning om hur svårt det är att sluta röka. Denna artikel drar från de tekniker som har fungerat för andra rökare. Detta råd kan tillämpas på din unika situation för att hjälpa dig att få frihet från ditt kemiska beroende.Source link