Lär dig hur man slutar röka börjar idag!


Trots de uppenbara och väl dokumenterade farorna med cigarettrökning fortsätter miljontals fortfarande att göra det. Även om sluta röka är ingen bit tårta, försöker vissa människor inte ens på allvar. Läs vidare om några mycket användbara råd om du är intresserad av att sluta röka och vill veta vad det egentligen kräver.

Kom bara igenom en dag om du försöker sluta röka. Avsluta kan vara en lång process. Du kan inte oroa sig för framtiden. Spendera inte din tid att oroa dig för imorgon fokusera på att undvika cigaretter en dag åt gången.

Tips! Var lätt när du slutar röka. Försök inte sluta utan att ha en coping plan på plats.

Låt din familj och vänner in i hemligheten att du vill sluta röka. Bara genom att låta dem veta vad du försöker göra, kommer de att kunna vara ett supportteam för dig och hjälpa dig att hålla dig motiverad och kämpa för frestelser. Detta kan ge dig mer av ett tryck för att fortsätta försöka sluta.

Om du absolut måste ha en cigarett nu, försök att fördröja det för ett tag. Om du gör något annat och sedan omvärderar dina känslor efter några minuter kommer du att upptäcka att det värsta av begäret är borta. Om det inte gör det, fortsätt försök med den här metoden.

Om du inte tror att du kan sluta kall kalkon, kan du prova nikotinbytesprodukter, som tuggummi eller fläckar. Dessa över-the-counter produkter kommer att leverera nikotin till din kropp under din avslutande ansträngning. De kan avvärja de galna fysiska abstinenssymptomen.

Nikotinutbyte

Tänk på att använda nikotinsättning alternativ när du slutar röka. Nikotinuttag kan leda dig att känna rastlös, irritabel, frustrerad eller deprimerad. Du kan bli överväldigad av begär. Nikotin-ersättningssystem hjälper dig att hantera begäret. Studier har visat att personer som använder nikotinutbytesbehandling dubblar sin chans att lyckas. Använd dock inte nikotinersättningsprodukter vid rökning.

Det krävs engagemang för att komma igenom processen att sluta, vilket innebär att du måste fatta beslutet att göra det. Den vanligaste orsaken till återfall är att man inte fullt ut förbundit sig att besluta att sluta röka. Tänk på orsakerna till att du slutar och du kan fortsätta att vara engagerad.

Tips! Om du känner att du absolut måste röka, försök försöksmetoden först. Tvinga dig själv att slutföra något annat jobb, innan du kan få en cigarett.

Som en del av ditt försök att sluta röka, vill du diskutera det med din läkare. Det är möjligt att din läkare har resurser som du inte gör. Om du är kandidat kan din läkare också ge dig receptbelagd medicin som kan hjälpa dig att sluta röka.

Försök inte göra det själv. Få hjälp av dina vänner och familj. Att gå med i en supportgrupp är en annan bra idé. Att vara med andra som är i samma båt kan vara till hjälp.

Secondhand Smoke

TIPS! Skynda inte på att sluta. Ta det dag för dag.

Om du slutar röka, förbättrar du inte bara din egen hälsa, utan hälsan hos dem som är nära dig. Secondhand rök kan leda till många stora hälsofrågor. När du slutar sänker du exponeringen för secondhand rök. Genom att sluta röka skyddar du inte bara dig, men du skyddar också dina nära och kära.

Rökningstopp är en av de få tiderna i ditt liv att det är bäst att vara en quitter! Många ex-rökare tog flera försök innan de lyckades. Stanna bara omedelbart och vara en nonsmoker så länge som möjligt. Om du slår tillbaka och lämnar in en cigarett, ange ett annat datum för att sluta. Håll bara på det och försök att förlänga den tid du slutar, medan du lär dig vad som utlöste dig till att röka igen varje gång. Efter ett tag borde du kunna sluta för sista gången.

Som du kan se, om du verkligen försöker kan du sluta röka. Det är viktigt att du förblir beslutsam och följer alla planer som du bestämmer dig för själv. Plötsligt kommer du att inse att följande råd har hjälpt dig att sluta röka för gott.Source link