Lär dig hur man slutar röka börjar idag!


Nästan alla som röker vet att det dödar, men misslyckas med att sluta om och om igen. De tror att de kan sluta när de vill, men när det är dags, inser de att det är mycket svårare än de trodde det skulle vara. Läs vidare om några väldigt användbara råd om du är intresserad av att sluta röka och vill veta vad det egentligen kräver.

När du känner en uppmaning att röka och inte kan motstå, sätt åtminstone av det till senare. Ta en kort promenad innan du ger dig tillåtelse att röka, eller avsluta ett glas vatten. Kanske kan de extra få minuterna du använder ditt sinne med något annat hindra dig från att röka. Om du fortsätter och röker, kan förseningen åtminstone minska din rökning för den dagen.

Tips! Hitta den enklaste metoden att sluta röka. Försök inte sluta utan att ha en coping plan på plats.

Berätta för dina kära att du slutar röka idag. Bara genom att låta dem veta vad du försöker göra, kommer de att kunna vara ett supportteam för dig och hjälpa dig att hålla dig motiverad och kämpa för frestelser. Det kommer att ge dig möjlighet att be om hjälp när du behöver det och hjälpa andra att förstå din situation.

Försök att träna eller gå med i ett gym för att hålla dig från att röka och förbättra din hälsa. Övning hjälper dig också i stressavlastning. Du bör börja långsamt om du inte har utövat någon tid. Att gå en kort promenad är ett bra exempel på en nybörjareövning. Alltid gå till din läkare innan du börjar träna.

Många rapporterar att gå ner i vikt under eller efter det att de slutat röka, så du kanske vill börja äta dessa frukter och grönsaker nu. Dessa hälsosamma mellanmål kan hjälpa dig att behålla en stabil vikt. Kom ihåg att din kropp kommer att kräva mat när du slutar och det bästa är att ge det hälsosam mat för att hålla dig i en hälsosam sinnestillstånd.

TIPS! Ge hypnos ett försök om du vill sluta rökning. Att förvärva en licensierad hypnotisörs tjänster har visat sig vara effektiv för många andra.

När du försöker sluta röka måste du hålla dig borta från de saker som utlöser dig och får dig att röka. Till exempel byta saker som att röka när du kör eller läser så att du inte automatiskt tänker på din rökvanor. Hitta en distraktion för att hålla dig upptagen.

När du försöker sluta röka, belöna dig själv för varje milstolpe du passerar. Ta dig till exempel en film efter en vecka av att vara rökfri. En gång i månaden har gått, gå ut till middag på en ny restaurang. Gradvis öka belöningarna när du slutar längre och längre perioder utan att röka, tills det inte längre ens går in i ditt sinne.

En bra anledning att sluta är för människorna nära dig. Secondhand rök är farlig, och en känd orsak till många typer av cancer och andra allvarliga hälsoförhållanden. Det kommer att fungera bra för hela ditt hushålls hälsa när du slutar röka. Det betyder att du inte bara kommer att sluta göra dig friskare, det kommer att göra dina nära och kära friskare också.

Sluta röka

Om du verkligen vill sluta röka, bli bra att sluta. Många tidigare rökare misslyckades med sitt första försök att sluta. Sluta bara, och se hur långt du kan gå utan att starta tillbaka. Om du återkommer, ange ett nytt datum för att sluta igen. Försök sluta och kom ihåg att försöka längre varje gång, som du lär dig längs vägen. Varje gång du försöker sluta röka, kommer du att utveckla en ny taktik som så småningom gör att du kan sluta helt.

Ge ditt hem en ny start också genom att städa bort rökig lukt. Tvätta dina väggar, gardiner och gardiner och schampo mattan och klädseln. Detta kommer att göra det så att du inte påminns om att röka varje gång du kommer in i ditt hem, eftersom det kommer att få en ren, frisk lukt.

Tips! Om du försöker sluta röka, se till att du har gott om vila. Ju längre du stannar upp, desto mer begär du kommer att möta.

Skapa en plan för att belöna dig varje gång du når en milstolpe i ditt avslutande arbete. Skriv ner en lista över belöningar du tillåter dig själv när du har slutat röka för en dag, en vecka och en månad. Skriv in denna belöningslista där det ofta kommer att få ögat. Det här hjälper till att ge dig styrka under svaghetstimmar.

Sluta röka

Som du kan se finns det kanske idéer som kan hjälpa dig med ditt engagemang för att sluta röka. Det är viktigt att behålla din beslutsamhet och följa dina planer på brevet. Genom att implementera tipsen i den här artikeln är du säker på att sluta röka och aldrig se tillbaka.Source link