Lär dig hur man slutar röka börjar idag!


Otaliga individer är intresserade av att erövra sin rökvanor. Rökning är inte bra för rökarens hälsa eller för dem som finns runt dem. Ta en titt på det stycke som följer och få insikt i att sparka vanan en gång för alla.

Skapa en lista med anledningarna till varför du slutar. När du skriver något skriftligt har det ofta en inverkan på hela din mentala uppfattning. Du kan bli mer motiverad att stanna kvar på vägen, och därför kanske du kanske slutar vara mindre av en utmaning.

Sluta röka

Hypnos är värt att prova för dem som letar efter ett sätt att sluta röka. Denna icke-traditionella metod att sluta har visat stor framgång med många rökare. Under hypnos kommer hypnotisören att ge dig positiva bekräftelser medan du hypnotiseras. När du lämnar hypnotisören kommer din önskan att sluta röka hos dig.

Ta bara varje dag som det kommer. Avsluta är en process. Oroa dig inte med nästa månad eller nästa år. Håll ditt fokus på att göra det genom en dag i taget, med tanken att de vanor du skapar eller bryter idag kommer följa dig in i framtiden.

Sluta röka

Berätta för din familj och vänner om du planerar att sluta rökning. Detta kan hjälpa dig att skapa en supportgrupp för att underlätta processen. Det kan vara den extra motivationen du behöver för att hålla koll på att sluta röka.

Koncentrer dig varje dag när det gäller att hjälpa dig att sluta röka. Håll ditt fokus på att komma igenom idag utan en cigarett, snarare än att tänka på att sluta för alltid. Om du tar saker i en kortare tidsram är det ofta lättare att klara av stressen. När varje dag passerar, förläng din tidslinje lite längre in i framtiden.

Tips! Din primärvårdspersonal kan vara en stor resurs om du inte kan sluta röka själv. Han kan ge dig råd om receptbelagda läkemedel som är tillgängliga för att hjälpa dig och kan till och med rekommendera saker som antidepressiva medel för att hjälpa till med emotionella uttag.

Se till att du får gott om vila när du arbetar för att sluta röka. Många tycker att att hålla sena kvällstimmar leder till förhöjda cigarettbehov. Du är mer benägen att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Att få åtta timmars vila varje natt hjälper till att hålla dig mentalt inriktad, vilket betyder att du bättre kan styra de begärna.

Nikotinutbyte

Nikotinersättningsterapi är ett bra alternativ. Nikotinuttaget är mycket kraftfullt och kan leda till depression, rastlöshet och bli frustrerad eller irritabel. De begär som du känner för nikotin kan vara okontrollerbara. Nikotin-ersättningssystem hjälper dig att hantera begären. Att införliva nikotintum och plåster i en behandling kan fördubbla chanserna för framgång. Det är väldigt farligt att röka vid användning av dessa produkter. För att skydda dig, undviker du att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

TIPS! Om du inte kan ge upp cigaretter utan att krävningarna överväldigar dig, försök några av de nikotinbytesprodukter som gummin eller fläckar. När du använder dessa mediciner, ersätter du nikotin från cigaretter med nikotin från produkterna.

Med någon tur tror du nu annorlunda på vad som är viktigt för att sluta röka permanent efter att ha läst ovanstående artikel. Tänk på att det finns människor som älskar och bryr sig om dig, och de vill att du ska vara med dem så länge som möjligt, så använd det du har lärt dig idag för att sparka den cigarettvanen för gott.Source link