Lär dig hur man slutar röka genom att använda dessa tips


Behovet av att röka kan vara ett krångel ibland. Du måste sluta göra vad du gör för att gå utanför för en rök, och du känner dig konstig om du inte har dina favoritprodukter. Läs vidare för att ta reda på vad du kan göra för att sparka vanan. Det finns en mängd tips och tekniker i den här artikeln som hjälper dig i din kamp för att sluta röka.

Låt din familj och vänner veta om du planerar att sluta röka. Om du låter de omkring dig veta om din avsikt att sluta, kommer de att kunna motivera dig och hålla dig borta från någon frestelse. Med detta stöd kan du optimera din chans att sluta med framgång.

TIPS! Gör ditt avslutningsförsök så enkelt på dig själv som du kan. Välj aldrig att sluta röka genom att gå kallt kalkon.

Ta mycket vila när du försöker sluta röka. För många rökare kan uppehåll i längre timmar leda till ökad efterfrågan. De fina timmarna är också tider när du är mer benägen att vara ensam och mindre sannolikt att bli observerad av andra. När du får resten du behöver, är det lättare att fokusera på ditt engagemang för att stoppa och motstå frestelsen att ge efter efter begär.

Distraherar dig själv

Om du är överväldigad av uppmaningen att röka, försök använda fördröjning taktiken. Vänta 10 minuter medan du distraherar dig själv under tiden, och du kommer vanligtvis att hitta begäret har gått. Om du fortfarande känner trängseln, försök att hålla distraherande dig själv i 10 minuters steg för att avstå från att röka så länge som möjligt.

TIPS! Att ge upp sötsaker till frukt och grönsaker gör det lättare för dig att hålla din vikt stabil efter avslutat. Detta kommer att hjälpa till med att hålla viktökning bort.

Medan du slutar röka, tillåta dig själv en belöning när du når vissa milstolpar. Till exempel, om du går en hel vecka utan att röka, gå till en film. Efter en längre tid kan du göra dig till något dyrare eller elegantare. Så småningom, när rökning är borttagen från ditt sinne, få en stor behandling.

Om du vill undvika starka begär och känslor av tillbakadragande, se om du kan komma med hälsosamma metoder för att hantera stress. Antag hälsosamma vanor och hobbyer som att träna, ta långa promenader eller lyssna på musik och dans. När du befinner dig med tiden på händerna fyller du den med saker du älskar att göra, som att prata med vänner, intressanta spel eller böcker.

Sluta röka

TIPS! Få hjälp av andra. Be om stöd och uppmuntran från dina vänner och familj, så att de vet att du vill sluta och låta dem ge dig hjälp.

Sluta röka för gott, sluta så många gånger som det tar. De ex-rökare du känner förmodligen inte lyckades med deras första försök. När du en gång har förbundit dig att lämna din rökning vana bakom, måste du göra allt som står i din makt för att du inte ska bli offer för vanan igen. Om du upplever ett bakslag, ställ in ett slutdatum och kom tillbaka på spår. Bara recommit varje gång du slutar, lära av dina misslyckanden när du går. Att tillämpa denna teknik kan ge dig viljan att sluta röka helt och hållet.

Om du är trött på att känna behovet av att röka, är du halvvägs att sluta. De tips du just läste borde ge dig resten av vad du behöver för att dike denna vana en gång för alla. Prova några av de olika strategierna du just har läst för att hjälpa dig att lämna din önskan att röka bakom.Source link