Lär dig hur man slutar röka med dessa tips


De flesta människor förlorar motivation innan de ens riktigt försöker sluta röka. Du kan sluta om du har en bra attityd om det, har trick upp din ärm och viljan att göra det. Du kan använda informationen nedan för de trick du behöver. Ta några av de råd du har läst och följ det. Du kanske tycker att sluta röka är inte så svårt som det verkar.

Gör dina försök så hanterbara som möjligt. Välj aldrig att sluta röka genom att gå kallt kalkon. Om du försöker detta kommer du utan tvekan att misslyckas! Prova strategier som medicinering, terapi eller en patch. Dessa kommer att hjälpa dig genom de första tillbakadragningsstadierna, vilket borde göra det lättare att sluta röka.

TIPS! Var öppen och låt folk veta om ditt mål att sluta röka. När du litar på dem runt dig med sådan information kan de hjälpa dig att hålla dig motiverad och hålla frestelsen i god.

När du bestämmer dig för att sluta röka, var noga med att berätta för din familj och vänner. Om du låter de omkring dig veta om din avsikt att sluta, kommer de att kunna motivera dig och hålla dig borta från någon frestelse. Detta kan bara vara det extra tryck som du behöver hålla dig på spår med din avslutande plan.

Kom ihåg att sluta röka är en daglig åtgärd. Tänk inte på att sluta för resten av ditt liv – tänk bara på idag. Ibland har det en kortare tidslinje som gör det lättare för dig mentalt och fysiskt. När du har anpassat dig till tanken att du inte röker och känner dig mer självsäker, kan du sedan titta på ett längre engagemang.

Om du är överväldigad av trangen att röka, försök använda fördröjningstaktiken. När en längtan slår, berätta för dig att hålla på i bara tio minuter. Hitta något produktivt att göra under de tio minuterna, och chansen är att begäret blir mindre intensivt när de är över. Om du fortfarande känner uppmaningen, upprepa processen! Berätta själv att du väntar fem till tio minuter innan du röker.

TIP! Att komma i form hjälper dig att sparka habi, t ​​genom att distrahera dig från begär och återställa din hälsa. Övning hjälper dig också att lindra stress.

Tala med din läkare om du planerar att sluta röka. En läkare har tillgång till resurser som du inte gör. Dessutom kan din läkare känna att du skulle dra nytta av att använda en receptbelagd läkemedelsbehandling för att hjälpa dig att sluta.

Du kommer att bli mer framgångsrik om du inte försöker axla hela bördan av rökuppehåll. Titta på dina vänner och familj för lite uppmuntran genom att låta dem veta att du försöker sluta. Om de kan erbjuda lite hjälp, låta dem ge dig den hjälpen. Överväg att gå med i en supportgrupp. Att bara prata med andra som försöker sluta kommer att hålla dig från att falla av vagnen.

Att stanna positivt hjälper dig att sluta röka för gott. Identifiera alla sätt på vilka ditt liv kommer att dra nytta av att vara en icke-rökare. Tänk på att andan inte luktar så illa, dina tänder kommer att se vitare ut, och din bostad kommer inte längre att ha en röklukt. Det kan vara fördelaktigt att tänka på de positiva och negativa förändringarna som följer av att sluta, för att inte skrämma bort människor.

Sluta röka

Om ditt mål är att sluta sluta röka, måste du öva dina färdigheter när du slutar . Många rökare var tvungna att försöka flera gånger innan de lyckades sluta. Varje gång du försöker sluta, gör det ett mål att gå längre utan en cigarett än förra gången du försökte. Om du ska glida upp och tända, kom genast tillbaka på rätt spår och sätt in ett nytt slutdatum. Se till att du förlänger perioden mellan cigaretter ytterligare en vecka. Att tillämpa denna teknik kan ge dig viljan att sluta röka helt.

Hitta en metod för att påminna dig själv om din motivation hela tiden. Du kan lägga motivationsmeddelanden på ditt kontor, eller ha ett smycke som representerar dina mål. Oavsett vad du valde, med en visuell påminnelse kommer du att hjälpa när ett begär begär.

TIPS! När du slutar röka, undvik alla triggare som är kopplade till din vana. Du kan associera rökning med körning eller läsning.

Gör ett löfte att aldrig ta en ny puff igen. Även om du kan bli frestad att röka under stressperioder, låt inte de uppmanas att ångra ditt hårda arbete. Lös innan du är frestad att aldrig försöka "bara en".

Det är viktigt att du slutar röka omedelbart. Ange inte ett datum i framtiden som hänger på något annat, börja idag och skapa planen och säkerhetskopiorna som du behöver vara framgångsrika. Detta kommer att hindra dig från att ändra sig och senare, och ge dig ett försprång på att vara en quitter. Kom ihåg att din avslutning också minskar din familjs exponering för skadlig begagnad rök.

När du försöker bryta rökvanorna äter du mycket nötter, frön, frukt och grönsaker. Att äta hälsosamma naturliga livsmedel med lågt kaloriinnehåll hjälper verkligen, medan du slutar, av flera skäl. För det första kan du beteendeutbyte rökning rörelser genom att hålla dig r munnen och händerna upptagna. Att konsumera dessa livsmedel regelbundet kommer också att hjälpa till att hålla dig i att gå ner i vikt. Vitaminerna och andra näringsämnen kan också förbättra hur du känner dig när du går igenom uttag.

TIPS! Om du vill sluta röka, besök din läkare. Din läkare har tillgång till upphörande resurser som du inte gör.

Tänk på vad du måste möta när du slutar röka. Det är inte ovanligt att folk slutar röka för en månad eller två, bara för att falla i rov till vanan igen. Stress och utmattning är bara två av de faktorer som kan försvaga din beslutsamhet, och orsaka att du ger efter för ditt behov av en cigarett. Var vaksam om att stanna ett steg före dina rökningstryckare.

Som nämnts i början av denna artikel vill vissa rökare sluta men har inte viljestyrka att göra det. De människor som framgångsrikt kan sluta har vanligtvis gjort en solid plan och har mycket motivation att fortsätta. De råd som var i denna artikel hjälper dig att utforma en framgångsrik plan i din kamp för att sluta röka.Source link