Lär dig hur man slutar röka med dessa tips


Vissa kanske tror att sluta röka är bara en fråga om att bortskaffa alla tobaksvaror och utöva stark viljestyrka när begär begär. Även om dessa tekniker kan hjälpa till med att sluta, behöver det inte vara så svårt. Det finns många verktyg och tekniker tillgängliga för att sluta röka framgångsrikt.

Om du behöver röka, försök att fördröja det. Ange uppgifter som du åtar dig att utföra före den cigaretten, inklusive små saker som att gå på en promenad eller göra en juicejuice. Du kanske finner att avleda din uppmärksamhet åt något annat som kommer att fördröja och slutligen övervinna den önskan att röka. Om du fortfarande väljer att röka den cigaretten, kan fördröjningstiden bara innebära att du röker en mindre den dagen.

TIP! Att komma i form hjälper dig att sparka habi, t ​​genom att distrahera dig från begär och återställande din hälsa. Övning hjälper dig också i stressavlastning.

Kom ihåg att sluta röka är en daglig åtgärd. Ta din resa dag för dag, med fokus på ögonblicket istället för framtiden. Om du tar saker i en kortare tidsram är det ofta lättare att klara av stressen. När dina fysiska behov för nikotin minskar kan du ställa upp långsiktiga mål som matchar ditt engagemang och komfortnivå.

Om du har svårt att sluta röka, tala med en läkare. Det kan finnas receptbelagda läkemedel som kan hjälpa till att sluta, bland annat vissa antidepressiva medel. Din läkare kan också rikta dig mot andra alternativa terapier, liksom mot stödgrupper och andra informationskällor.

Få stöd av dina nära och kära för att hjälpa dig att sluta röka. Gör det klart att du behöver support men att det inte kommer att hjälpa till om dom är dömande. Låt dem veta att du kanske är lite grouchy först och att du kanske inte är helt själv. Du behöver hjälp av andra under denna process.

TIPS! När det är dags att sluta röka, var noga med att hålla sig borta från de utlösare som får dig att känna dig som en cigarett. Till exempel, om du alltid röker när du pratar i telefon än vad du behöver hitta något annat att göra med dina händer, eller gå till ett annat rum för att prata så att du inte tänker på att tända en cigarett.

Cravings verkar komma oftast när en individ känner sig stressad. För att hålla dig från att falla offer för detta, hitta ett hälsosamt alternativ för stressavlastning. Antag hälsosamma vanor och hobbyer som att träna, ta långa promenader eller lyssna på musik och dans. När du har lite tid, försök att omringa dig med några trevliga distraktioner som att gå ut med vänner, spela spel eller läsa en bok.

Om du tänker sluta byt du byte märken. Ge upp ditt favoritmärke till en som du tycker är helt hemskt. Rök inte mer än normalt eller på annat sätt. Detta kommer att hjälpa dig på väg att sluta röka.

Du kanske måste sluta röka flera gånger innan du slutar för gott. De flesta som försöker sluta misslyckas första och andra gången. När du slutar, försök att förbli rökfri under den längsta tiden som du eventuellt kan. Om du upplever ett bakslag, ställ in ett slutdatum och kom tillbaka på spår. Gör en vana att sluta, och försök att göra det längre varje gång du slutar. Varje gång du försöker sluta röka, kommer du att utveckla en ny taktik som så småningom gör det möjligt för dig att sluta helt.

TIPS! Det krävs engagemang för att komma igenom processen att sluta, vilket innebär att du måste fatta beslut så. Många misslyckas med att sluta för att de har fel inställning.

Om du har rökt inuti ditt hus, ge det en komplett skrubba, när du har slutat. Rengör dina mattor och inredning, tvätta alla dina gardiner eller draperier och tvätta alla väggarna i ditt hem. Om du gör det hjälper ditt hem att sluta lukta som cigaretter och stoppa det från att vara en konstant påminnelse om de cigaretter du haft.

Få lite motion. Eftersom du kommer att få bättre lungkapacitet, kommer du att hitta dig lättare. Regelbunden motion kan också hjälpa dig att hålla din kroppsvikt under kontroll. Den naturliga endorfiner övningen producerar kommer också att öka ditt humör och hjälpa dig att minska svårighetsgraden av abstinenssymptom.

Frame sluta röka som något du gör för dig själv, snarare än för dig själv. Du kommer att kunna sluta röka tidigare och förbli rökfri om du tycker positivt om att sluta. Inse att du kommer att ha ett mycket bättre liv, och hur det finns så många fler förmåner att sluta än det finns nackdelar. Detta kan ge dig incitamentet och motiveringen att sparka vanan omedelbart.

TIPS! Förbättra din förmåga att hantera nikotinuttag, genom att använda hälsosamma metoder för att klara av biverkningen av stress. Du kan träna en gång om dagen, hitta nya hobbies eller kanske få massage.

Förhoppningsvis har du en tydligare förståelse av de åtgärder du kan vidta för att befria dig från greppet av en rökvanor. Det är helt orealistiskt för dig att tro att du inte kommer att känna dig frestad att röka när du har slutat, men du borde ha möjlighet att sluta med hjälp av de tips du hittat här.Source link