Lär dig hur man slutar röka med dessa tips


Något syn på att sluta röka är bara en fråga om att bortskaffa alla tobaksvaror och utöva stark viljestyrka, när man längtar efter begär. Medan dessa saker är en start i rätt riktning behöver det inte vara så svårt. Det finns olika hjälpmedel och tekniker så att du slutar röka för gott.

Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om det inte har hänt, upprepa det här steget så ofta som behövs.

För att öka dina chanser att sluta röka, gör en lista med plusser och minusar om att stoppa. Du kommer ihåg dessa skäl och tänka på dem varje gång du vill röka. Det kan hjälpa till att motivera dig att hålla dig på kursen, och kanske till och med sluta göra det för att du kan vara fokuserad.

TIPS! Om du måste röka en cigarett, försök att fördröja dig själv först. Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller kanske du behöver dricka ett glas vatten först.

Om dina utlösare inkluderar rökning under körning måste du ändra detta beteende medan du utför dessa uppgifter, försök att hitta alternativ till cigaretten för att ersätta dem. Försök hitta någonting för att tänka på distraktion som kommer att fungera som ersättare.

Tala med en läkare om du planerar att sluta röka. Din läkare har tillgång till sluta rökning resurser som du inte gör. [19659002] Du bör inte försöka axla hela bördan av att röka ensam. Du kan också vara intresserad av att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka.

Om du vill ha slut på att röka, bör du överväga att prova hypnos. Att besöka en licensierad hypnotisör är en effektiv strategi som har fungerat för många individer. När du är placerad i en djup trance, kommer hypnotisören att ge dig positiva bekräftelser som förblir inbäddade i ditt minne. När du lämnar hypnotisören kommer din önskan att sluta röka hos dig.

TIPS! Se till att du får en tillräcklig mängd sömn när du håller på med att sluta röka. Att inte få tillräcklig sömn kan ibland leda till begär.

För att undvika att spricka under press av begär och nikotinuttag, försök att hantera din stress på andra sätt. Du kan upptäcka att några effektiva alternativ inkluderar träning, massage eller bokmassage på ett vanligt schema. När du har stillestånd, försök att omge dig med några trevliga distraktioner som att gå ut med vänner, böcker och spel eller spela ett spel som är ny för dig.

Klipp tillbaka innan du röker. Detta kan vara ett effektivt sätt att börja processen med ett rökfritt liv. Försök vänta minst en timme efter att du vaknat innan du har nävecigaretten. Du kan röka en halv cigarett snarare än en tid för att skära på din rökning.

Håll din motivation att sluta röka i ditt sinne och syn hela tiden. Det kan innebära att motivationskommentarer på din kontorsmur läggs, eller till och med bär armband som påminner dig om dina avsikter.

När frestelsen att röka överväldigar dig, använder du stalling taktik för att få dig att vänta. Berätta för dig själv att du väntar ca 10 minuter och sedan bedöma hur du känner. Under den tiden, distrahera dig själv och chansen är, efter 10 minuter är upp, kommer begäret att vara borta. Om inte, upprepa det här steget så ofta som behövs.

TIPS! Få dina nära och kära att stödja dig i ditt beslut att sparka din dåliga rökvanor. Det är viktigt att du berättar för dem du behöver och värderar deras stöd, och du kan göra det utan att dom är dömande.

Hitta stöd genom olika onlineformulär och samhällen. Det finns en hel del webbplatser som helt fokuserar på att hjälpa människor att sluta röka. Det kan vara till hjälp att jämföra dina tekniker för att sluta med andra.

Planera hur du lyckas hantera de stressiga tiderna. Många rökare når naturligtvis för en cigarett när de stressas. Håll en back-up plan praktisk om du inte tränar.

Det är lätt att berätta för dig att en cigarett kommer att bli bra, men det kan bli en annan dag eller till och med år med rökning, vilket raderar all din hårt arbete. Kom ihåg att även en cigarett kan förvärra dina begär och få dig på fel väg.

Överväg att använda ett nytt märke när du börjar tänka att sluta röka. Genom att byta till ett varumärke du inte gillar smaken av, kanske du inte vill ha en cigarett så ofta som tidigare. Rök dem precis som att du rökt ditt favoritmärke, så att du får den fulla upplevelsen av deras nastiness.

Även människor som har de bästa avsikterna och framtiden. Du kan hitta seger i en framtida ansträngning nästa gång.

I stället för att tro att du måste " "Sluta, se det som en present till dig själv. Fortsätt att tänka på alla positiva effekter som detta kommer att få på ditt liv, och att det finns mycket fler skäl att sluta än att fortsätta röka. Detta håller dig en bra anledning att sluta och ge dig sanna skäl att sluta nu.

Rådgivning kan hjälpa dig i ditt uppdrag att sluta röka. Det kan finnas underliggande känslomässiga skäl som gör att du vill röka. Om du framgångsrikt kan hantera dessa problem, vill du inte röka så mycket.

Under de första veckorna av ditt avslutningsförsök, håll dig borta från aktiviteter som du associerar med att röka. Om du associerar med att röka med att dricka en kopp kaffe på morgonen eller gå på happy hour när arbetsdagen är klar kommer du förmodligen att behöva justera rutinen. Dricka ditt kaffe när du pendlar eller i en kafé och håller dig borta från barer för ett tag kan hålla dina begär kvar.

Tips! Som ett extra incitament för att hjälpa dig att ge upp din rökning vana, tänk på din familj och vänner vars liv skulle vändas upp och ner om ditt liv förkortades av denna farliga vana. Data tyder på att ungefär tjugo procent av dödsfall i USA har något att göra med att röka.

Byt ut din rökning vana med övningar. När din kropp börjar läka sig från den skada du har åstadkommit genom rökning, kommer du att märka skillnaden! När du förstärker din kropp genom träning, kommer du inte troligt att du vill förstöra detta genom att sluta röka en gång till.

Ta dig tid att uppriktigt överväga de främsta anledningarna till att du vill sluta röka. Notera några av de viktigaste orsakerna och håll dem i en ficka. När anledningen till att röka blir för stark, läs de skäl du vill stanna i stället.

Många som slutade röka utan att använda en stoppmetod har litat på att förnya sina utsikter. Om du kan ta det dag för dag kan du sluta göra det mycket lättare.

Om du misslyckas med att försöka sluta röka första gången, bli inte avskräckt. Även planerna som är mycket organiserade misslyckas ibland. Ta reda på vad som gick fel och lära av episoden innan du började ditt arbete igen. Du kan använda detta för att hjälpa dig att nå framgång någon gång i framtiden.

TIPS! Om du finner din viljestyrka som blekna och du är på väg att nå en cigarett, ring någon för support. Det spelar ingen roll om den personen är en familjemedlem eller en vän, räcker ut och berättar för dem hur stort ditt begär är att få en rök.

Det är möjligt att sluta röka. Det är inte lätt, men det finns många sätt att bota begäret. Även om du kanske känner frestelser ibland, kommer råd från denna artikel att hjälpa dig.

Syftet med denna artikel är att ge dig en kortfattad översikt över Array. Men du borde förstå att du fortfarande måste lära dig mycket mer om ämnet. Fortsätt lära och du får all information du behöver. Ju mer du lär dig om och alla relaterade saker, desto bättre är dina chanser för framgång.Source link