Lär dig hur man slutar röka med dessa tips


Oavsett hur mycket viljestyrka du har, det är svårt att sluta röka. Det kan vara särskilt svårt eftersom det oftast finns något som rökare får från att röka som kan tyckas att det uppfyller ett behov. För att frigöra dig själv emotionellt från rökvanorna och avsluta det för gott, använd följande råd för att komma igång.

Hitta ett sätt att sluta röka som fungerar för dig, men försök att göra det lite efter en liten stund. Att sluta kall kalkon kanske inte lyckas. En stor majoritet av rökare som försöker sluta kalla kalkon misslyckas. Nikotin är väldigt, mycket beroendeframkallande, försök använda någon medicinering, terapi eller nikotinplåstret. Detta kommer att underlätta dig genom de tidiga tillbakadragningsstadierna och sluta bli mindre svårt.

När du väl har bestämt dig för att sparka röksvanan, berätta för din familj och vänner. Att dela dina planer med dem omkring dig kan innebära att du kan lita på dem för att öka din motivation eller distrahera dig när cravings slår. Detta stöd och ansvar kan stärka din ansträngning för att sluta röka för gott.

TIPS! Att skriva ner en lista med positiva och negativa om att sluta kan hjälpa till att öka din chans att lyckas. Bara genom att skapa listan kommer du att stärka ditt humör.

Om du vill sluta röka, måste du göra en lista över hur du ska gå om att sluta. Listupptagning i din avslutande ansträngning kommer att hjälpa mycket eftersom du skapar en källa till riktning. Alla använder olika metoder för att göra saker. Det är viktigt att du hittar något som kommer att fungera för dig. Att göra en lista hjälper till med den processen.

Om du försöker sluta röka, ta saker en dag i taget. I stället för att fokusera på att sluta för alltid, fokusera bara på att sluta för idag. Du kommer ofta att hitta det lättare ur en psykologisk synvinkel att utföra saker på en kortare tidslinje. När du har anpassat dig till tanken att du inte röker och känner dig tryggare kan du sedan titta på ett längre engagemang.

Håll dig kommit

Tips! Så snart du bestämmer dig för att sluta röka, gå med i en supportgrupp . Det är fördelaktigt att ha ett nätverk av andra som är var du är och kan förstå vad du går igenom.

Det första steget i att sluta cigaretter är att fullfölja dig själv till strävan innan du räknar ut hur du går att gå om att göra det. Du kommer sannolikt att stöta på olika hinder eller triggers – förbli engagerade i ditt mål! Du kan förbli engagerad genom att komma ihåg orsakerna till varför du ville sluta röka i början.

Fira varje milstolpe längs din väg för att sluta, välj små belöningar du tycker om. Om du kan gå en hel vecka utan att röka en enda cigarett, belöna dig själv med en ny skjorta eller en filmbiljett. En gång i månaden har gått, gå ut för en speciell måltid. Fortsätt arbeta mot dessa mindre mål tills du finner att du kan gå utan att röka på obestämd tid.

Låt familj och vänner veta att du planerar att sluta röka. De kommer att kunna hjälpa dig att hålla dig på rätt spår. Att ha ett stödsystem är en av de bästa metoderna du kan använda för att sluta. Detta kan hjälpa dig att uppnå din gyckel.

Tips! Hypnos är värt att prova för dem som letar efter ett sätt att sluta röka. Många har funnit det lättare att sluta röka efter att ha besökt en hypnotisör.

Hitta ett sätt att vara motiverad hela tiden. Du kan lägga motivationsmeddelanden på ditt kontor, eller ha ett smycke som representerar dina mål. Hur som helst måste du ha visuella påminnelser för att hjälpa dig när du upplever frestelser och begär.

Om du misslyckas med att du avslutar första gången, försök att inte bli avskräckt. Även de mest välorganiserade, mest avsiktliga sluta ansträngningarna misslyckas ibland. Undersök var du kände din svaghet, och ta reda på hur du kan lära av din erfarenhet när du försöker igen. Med förväldigande kan du så småningom triumfera över att röka!

När du tänker på att sluta cigaretter, närma den som en positiv sak, gör du själv istället för något du behöver uthärda. Denna positiva sinnesro håller dina ögon på priset och ökar din chans att sluta med framgång. Ditt liv är värdefullt och kommer att förbättras avsevärt om du slutar röka. Detta kommer att ge dig en bra anledning att sluta och hjälpa till med motivation.

TIPS! Om du är överväldigad av trangen att röka, försök använda fördröjningstaktiken. När ett lust slår till, berätta för dig att hålla på i bara tio minuter.

Sammanfattningsvis är det inte omöjligt att inte sluta röka. Genom att prova ovanstående tips med positivitet och uthållighet, kan du verkligen sparka den här otäcka vanan. Du kan överraska dig själv vad du kan uppnå när du har beslutsamhet.Source link