Lär dig hur man slutar röka med dessa tips


Många människor vill sluta röka, men de slutar innan de börjar. Avsluta kan hända om du är positiv om det, så försök använda tipsen nedan för att komma igång. Läs vidare för att hitta några råd som kommer att öka din slutkraft och hjälpa dig att bryta vanan.

När du känner en uppmaning att röka och inte kan motstå, sätt åtminstone av det tills senare. Gör dig själv göra en annan aktivitet först, bara ta en promenad runt huset eller dricka en kopp te. Ibland är en enkel distraktion allt som krävs för att hjälpa dig att väva ett starkt begär. Även om du sänker cigaretten i slutändan kommer du åtminstone att röka en eller två mindre än du normalt skulle ha den dagen.

TIPS! När du väl bestämt dig för att sluta röka, hitta ett stöd grupp. Det kan vara till hjälp att diskutera dina problem med ex-rökare som har haft samma utmaningar som du.

Försök med hypnos för att hjälpa dig att sluta röka. Att förvärva en licensierad hypnotisörs tjänster har visat sig vara effektiv för många andra. De kommer att placera dig i ett hypnotisk undermedvetet tillstånd som gör att de kan fylla ditt sinne med positivitet och motivation. När du kommer ut ur trance kommer lusten att röka inte vara lika stark. Det betyder att du kommer närmare att sluta med framgång.

En av de bästa sakerna du kan göra när du slutar röka är att leva dag-till-dag. Gör dina mål mycket korta och uppnåeliga – en dag i taget. Ibland när du tror att dina mål inte är så långt borta, blir du mer mentalt och fysiskt förberedd. När du är fast besluten att sluta på kort sikt kommer det att bli lättare att tänka på lång sikt.

Koncentrera dig på att äta grönsaker och frukter snarare än godis för att undvika att få den vikt som vanligtvis uppstår när någon slutar röka. Dessa hälsosamma mellanmål kan hjälpa dig att behålla en stabil vikt. Din kropp kommer sannolikt att kräva mat när du slutar röka, så låt dig snacka med hälsosam behandling för att hålla ditt sinne och kropp i toppform.

Nikotinutbyte

Försök med terapi som innebär nikotinutbyte. Nikotinavdrag orsakar flera obehagliga psykiska symptom, inklusive rastlöshet, irritabilitet, depression och frustration. De konstanta begären kan överväldiga dig. Användning av nikotinutbytesbehandling hjälper till att lindra dessa symtom på uttag. Olika forskningsstudier har visat att personer som använder nikotingummi, pastiller eller fläckar dubblerar sina odds för att framgångsrikt sparka vanan att röka. Kom bara ihåg att aldrig koppla dessa produkter med rökning.

Tala med din läkare om att sluta röka. Din läkare kan ha resurser för att sluta att du kanske inte har. Dessutom kan din läkare ordinera dig en medicin för att sluta om han eller hon tror att du behöver.

TIPS! Det finns underbara tillskott i form av nikotinplåster och jämnt tuggummi för att hjälpa dig sluta röka om du behöver hjälp. Dessa terapier fungerar genom att komplettera din kropp med en liten mängd nikotin för att hjälpa till med abstinenssymptom medan du slutar.

Få stöd genom onlinforum och supportgemenskaper. Det finns hundratals användbara webbplatser som är dedikerade till att främja dina mål att röka upp. Du kan se att det kommer att hjälpa till att se på hur andra har slutat. Dessutom kommer de som slutar att gå igenom samma slags kampar som du kan uppleva, känslomässigt och annars.

Alltid säga, "Nej!" Till ens en puff. Även om det är lätt att tro att en cigarett kommer att vara okej, är sanningen att det kommer att förstöra allt det hårda arbetet du har gjort upp till denna punkt. Kom ihåg vad du redan har varit och bara säg nej.

Nu är det dags att sluta röka. Undvik förutbestämda datum i framtiden och bara få slutprocessen påbörjad omedelbart. Om du slutar här, sänker du din risk för sjukdom. Du kommer också att förhindra att din familj eller rumskamrater utsätts för begagnad rök, vilket gör det ännu viktigare att du slutar.

TIPS! Du kanske vill prova nikotinersättningsterapi. Nikotinuttaget är mycket kraftfullt och kan leda till depression, rastlöshet och bli frustrerad eller irriterad.

Träna ut när det är möjligt. Övning är ett utmärkt sätt att hjälpa till att rensa ut dina lungor, bygga upp din kapacitet och öka blodflödet. Att hålla aktiva hjälper dig också att undvika att gå ner i vikt. Endorfinerna från ett träningspass hjälper dig att hålla kanten av när du drar ur nikotin.

Tänk på att sluta köpa flera år på denna planet istället för att ge upp något. Om du anser att du slutar optimistiskt har du bättre chans att fortsätta fokusera på ditt mål och uppnå det snabbare. Fördelarna är mycket större än de tillfälliga svårigheterna, och det kommer att göra en kraftfull förändring i ditt liv. Dessa tankar kan se till att du blir motiverad och påminna dig om dina skäl att sluta.

Många rökare vill sluta, men många misslyckas. De som är framgångsrika utgör en handlingsplan och hittar den rätta motivationen att hålla sig trogen mot sin sak. Använd tips och tricks ovanifrån för att skapa din egen kampplan, och framgång kan vara din.Source link