Lär dig hur man slutar röka med dessa tips


Forskning har visat utan tvekan att nikotin är extremt beroendeframkallande. Detta gör att lärande att leva utan cigaretter är en av de svåraste sakerna att göra.

Att skriva ner det kan påverka hela ditt mentala perspektiv. Det kan hålla dig fokuserad på ditt mål och kan sluta bli svårare genom att låta dig hålla ögonen på priset.

När du har fattat beslutet att rökning inte längre är för dig, sök en supportgrupp för hjälp. Supportgrupper kan hjälpa dig att lära dig att hantera de fysiska och emotionella utmaningar du kan uppleva när du slutar. Människor med erfarenhet som slutar, eller går igenom samma sak som du, kan erbjuda sina egna tips och råd. Om du vill hitta en supportgrupp i närheten av dig, kolla ditt lokala communitycenter eller gemenskapskollegium eller i din kyrka.

Tips! När du äntligen valt att sluta röka, tänk på att gå med i en supportgrupp. Att arbeta med andra människor som slutar eller som slutat röka kan hjälpa dig att hålla fokus på ditt yttersta mål.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta dig hantera begäret för den korta tiden. Om du inte gör det, upprepa processen så ofta du behöver.

Din primärvårdspersonal kan hjälpa dig att sluta röka själv. Det finns ett antal receptbelagda läkemedel som kommer att sluta, inklusive vissa antidepressiva medel, vilket kommer att bidra till att sluta mycket lättare.

Om du slutar röka kall kalkon inte är ett alternativ, få lite extra hjälp via produkter som nikotinplåster eller gummi.

Om du har en önskan om att sluta röka, bör du överväga att försöka hypnos. En licensierad hypnotisör ger dig verktyg som inte finns någon annanstans. När du är hypnos kommer hypnotisören att fylla ditt sinne med positiva tankar om att sluta röka. När du vaknar kan cigaretter inte vara så tilltalande, vilket betyder att du är ett steg närmare att sluta.

Nikotinutbyte

Du kanske vill tänka på att du ska byta ut nikotin. Nikotinuttag kan leda dig att känna rastlös, irritabel och bli frustrerad eller irritabel. Kraven kan överväldiga dig. Nikotinersättningsterapier kan hjälpa till att hantera begär. Det är väldigt farligt att röka vid användning av dessa produkter. därför.

Om du till exempel röker alltid när du pratar i telefonen, än du behöver hitta något annat att göra med dina händer, försök hitta alternativ till cigaretten för att ersätta dem. Försök hitta något att tänka på av distraktion som kommer att fungera som en ersättare.

Ta bara varje dag som det kommer. Vägen till stopp är bara en process. Tänk inte ens på framtiden. Bara fokusera på idag, som att sluta nu hjälper dig i framtiden.

TIPS! Ta din resa en dag i taget. Att ge upp nikotin är en långsam process.

Klipp tillbaka på hur mycket du slutar. Detta kan vara ett effektivt sätt att börja processen med ett rökfritt liv. Vänta en timme åtminstone innan du får den första cigaretten på morgonen. Du kan röka bara hälften av en cigarett snarare än en tid att skära ner på att röka.

Du måste hitta sätt att få din beslutsamhet och motivation i sikte hela tiden. Det kan innebära att du placerar motiverande anteckningar på kontorsmuren eller bär ett armband som symboliserar dina intentioner.

Håll dig borta från platser eller symtom där du normalt associerar med rökning.

För att förbättra din hälsa och förhindra dig från att tänka på cigaretter, börja en träningsplan eller anmäla dig till ett gym. Du kan uppleva stor stressavlastning genom träning. Du bör börja långsamt om du inte har utövat någon tid. Att gå en kort promenad är ett bra exempel på en nybörjareövning.

TIPS! Planera att använda motion när du slutar röka, inte bara för de extra hälsoförlängningarna, utan att distrahera dig från önskan att röka. Använd träning som ett bra sätt att lindra stressen.

För att hjälpa dig att bestämma dig för att sluta röka, kom alltid ihåg din familj och de som skulle bli drabbade på en stor väg om din hälsa minskade väsentligt på grund av denna mycket farliga vana. Statistik visar att en av fem dödsfall i Amerika ensam är relaterad till rökning. Gör ditt bästa för att inte bli ett nummer!

När du vill röka ganska, närma den som en positiv sak du gör för dig själv än vad du behöver uthärda. Tänk på hur fördelaktigt det kommer att vara för din hälsa och livskvalitet, och kom ihåg att proffsen är mycket större än nackdelarna. Detta håller dig motiverad och hjälper dig med motivation.

Bli av med alla askfat och tändare som du kan ha runt ditt hem. Tvätta dina kläder och städa ditt hus för att avlägsna rökens lukt. Detta kommer att stoppa allt som påminner dig om att glömma cigaretter och se till att tiden mellan begär blir längre och längre tills de går.

Om du inte kan sluta kall kalkon, titta på produkter som är speciellt gjorda för att hjälpa processen. Dessa inkluderar tuggummi och fläckar. Du kan köpa dessa produkter i disken. De tillåter dig att få din dagliga dos av nikotin och arbeta för att bli av med denna vana utan att drabbas av abstinenssymptom.

TIPS! Om du helt enkelt inte kan sluta röka rakt ut, använd nikotintum eller hudfläckar. Sådana lättillgängliga verktyg kan ge dig den nikotin som din kropp behöver när du arbetar för att sparka vanan fri från de svåra symptomen på uttag.

När du försöker sluta röka äter du massor av nötter, grönsaker, frukt och grönsaker . Att äta lågt kaloriinnehåll och hälsosam mat hjälper människor att sluta av flera skäl. Till exempel, ständigt har något att göra med dina händer och mun kan beteendemässigt ersätta rökningens rörelser. Att äta dessa livsmedel regelbundet kan också minimera den vikt du kan få. Vitaminerna och näringsämnena kommer också att hjälpa till med dina abstinenssymptom.

Det är svårt att sluta röka eftersom det är lätt att bli beroende av nikotin som finns i cigaretter. Avsluta presenterar mycket verkliga fysiska och emotionella utmaningar. Du kan göra processen mycket enklare genom att följa alla de råd som vi har lagt fram här. Det är möjligt att sluta röka genom att använda denna användbara information tillsammans med ditt eget hårda arbete.

Många människor är inte säkra på var de kan lära sig om Array. Denna artikel har gett mycket information om. Använd informationen du har lärt dig och bli upptagen.Source link