Lär dig hur man slutar röka med dessa tips


Att sluta röka handlar vanligtvis om att bli av med dina cigaretter och motstå begäret. Det finns enklare sätt då brute force willpower ensam. Det finns olika hjälpmedel och tekniker så att du kan sluta röka för gott.

Kallt Turkiet

TIPS! Gör dina försök så hanterbara som möjligt. Att sluta kall kalkon kanske inte lyckas.

Hitta den enklaste metoden att sluta röka. Avsluta kall kalkon rekommenderas definitivt inte. En stor majoritet av rökare som försöker sluta kalla kalkon misslyckas. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så medicinering, fläckar eller terapi kan vara nödvändiga. Användning av dessa behandlingar hjälper dig att undvika abstinenssymptom så att du lättare kan sluta röka för gott.

När du slutar röka, ta varje dag som det kommer. Istället för att tänka på att stanna för alltid, tänk på att ta det en dag i taget. För många människor är en kort tidsram lättare att förstå och fokusera på. När du är engagerad i kortvarigt slut, kommer det att bli lättare att tänka på lång sikt.

Om du uppmanas att tända, försök använda en fördröjning taktik. Genom att påminna dig om att du kommer att återkomma dina känslor om tio minuter och hålla dig upptagen medan dessa minuter passerar kan du upptäcka att ditt begär har försvunnit inom den tiden. Om begäret fortfarande finns kvar, upprepa processen så ofta som du behöver.Source link